Βασιλική Ψυχράμη: “Να αναβληθεί το δημοτικό συμβούλιο καθώς συμπίπτει με το Παναγροτικό Συλλαλητήριο”

Παναγροτικό συλλαλητήριο έχει οριστεί για την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στις 8 μ.μ. και την ίδια ημέρα και ώρα σχεδόν, έχουν οριστεί τρεις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Η παράταξη “Ποιοτική Αιγιάλεια” και η επικεφαλής της Βασιλική Ψυχράμη, ζητούν την αναβολή μίας ημέρας των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας λόγω σύμπτωσης της διεξαγωγής τους την ίδια μέρα και ώρα με το παναγροτικό συλλαλητήριο. Στο αίτημα αναφέρονται τα εξής:

-“Κύριε δήμαρχε, 

όπως όλοι μας γνωρίζουμε από προχθές την Πέμπτη, για την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 20.00 έχει ανακοινωθεί παναγροτικό συλλαλητήριο  για  την αντιμετώπιση του μείζονος θέματος της  επερχόμενης σταφιδικής κρίσης. 

Επειδή το ζήτημα αυτό είναι μεγίστης σημασίας για την επιβίωση των σταφιδοπαραγωγών, οι οποίοι αποτελούν τον πνεύμονα της τοπικής μας οικονομίας, η ελάχιστη υποχρέωση και ο σεβασμός όλων μας προς την παραγωγική αυτή τάξη είναι να παρευρεθούμε στο συλλαλητήριο και να υποστηρίξουμε τα δίκαια αιτήματά τους. 
 Γι ‘ αυτό η παράταξή μας ζητά την αναβολή για μία ημέρα των ειδικών και της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου,  για τις οποίες χθες μας αποστείλατε προσκλήσεις -για την ίδια μέρα Τετάρτη 14 Ιουλίου και ώρες 19.00, 19.30  και 20.00-, προκειμένου να παραστούμε στο παναγροτικό συλλαλητήριο. 
Επειδή όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ζήτημα επιβίωσης για τους αγρότες μας, θεωρούμε ότι ο ελάχιστος  φόρος τιμής προς αυτούς είναι η συλλογική παρουσία μας στην εκδήλωση αυτή. 
Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες”.