Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: “Και φέτος είμαστε έτοιμοι να “παρασύρουμε” τους Αιγιαλείς στον υπέροχο κόσμο της πετοσφαίρισης”

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και δράσης στον τοπικό αθλητισμό, και προσκαλεί όλους τους φίλους, νέους και παλιούς, να στηρίξουν και το φετινό πόνημά του!

Η ανδρική μας ομάδα, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην Preleague κατηγορία, αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Αχαΐα.

Το κρυφό συστατικό αυτής ακριβώς της επιτυχίας, απαντάται στη στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είμαστε έτοιμοι να “παρασύρουμε” τους Αιγιαλείς στον υπέροχο κόσμο της πετοσφαίρισης! Άλλωστε, υπήρξε ανέκαθεν προτεραιότητά μας, να αναδείξουμε τα οφέλη της πετοσφαίρισης στην ψυχική και σωματική υγεία, καλώντας κοντά μας όσα περισσότερα παιδιά αλλά και ενήλικες για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημά μας.

Η πρώτη ευκαιρία για τους φιλάθλους μας, που επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθειά μας, είναι η πρώτη αγωνιστική του επίσημου πρωταθλήματος της Preleague ανδρών,απέναντι στον μακράς και σπουδαίας ιστορίας Πανερυθραϊκό.

Σας περιμένουμε όλους, στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου Αιγίου στις 5 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00.