Ασφάλεια Αιγιαλείας: Ακόμα μια σύλληψη δραστών για ληστεία στο κέντρο του Αιγίου

Χθες το πρωί, επιχειρηματίας της περιοχής του Αιγίου προσήλθε στην Ασφάλεια Αιγιαλείας και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας το προηγούμενο βράδυ εντός της επιχείρησης που διατηρεί στο κέντρο του Αιγίου από τουλάχιστον τρεις (3) ημεδαπούς οι οποίοι με χρήση σωματικής βίας κατάφεραν να του αφαιρέσουν αντικείμενο αξίας 2.000€.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο Διοικητής της Ασφάλειας, λόγω της σοβαρότητας του αδικήματος, αφού πρόκειται για κακούργημα και σε συνδυασμό με τα στοιχεία της προανάκρισης καθώς και τη συλλογή πληροφοριών προέκυψε η ταυτοποίηση των δραστών, καθώς και ότι αυτοί μετέβησαν στην Κόρινθο αμέσως μετά τη ληστεία που διέπραξαν.

Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια Ασφάλεια Κορίνθου, όπου με όλα τα στοιχεία της Ασφαλειας Αιγιαλείας που είχε στα χέρια της εντόπισε και συνέλαβε τους δυο (2) ημεδαπούς, έναν άνδρα και μια γυναίκα στα όρια του αυτοφώρου και τους παρέδωσε στην Ασφάλεια Αιγιαλείας σήμερα τα ξημερώματα για να τους οδηγήσει στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Σύμφωνα με πηγές η έρευνα των στελεχών της Ασφάλειας συνεχίστηκε μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες για την ταυτοποίηση των συνεργών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη στην πόλη του Αιγίου αντιμετωπίστηκε άμεσα και επαγγελματικά με συνέπεια την άμεση εξιχνίαση του από τα στελέχη της Ασφάλειας Αιγιαλείας, στέλνοντας σαφές μήνυμα σε επίδοξους δράστες.