Απολυμαίνονται δημόσιοι χώροι στην Αιγιάλεια

Ο Δήμος Αιγιαλείας, στο πλαίσιο της προστασίας του πληθυσμού από την εξάπλωση του κορωνοϊού, προχωρά σε εργασίες απολύμανσης δημόσιων χώρων και χώρων μεγάλων συναθροίσεων, δημοτικών κτιρίων, πεζοδρομίων κ.α.. Με φροντίδες της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, ήδη την Τετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις σε κεντρικές πλατείες, οδούς και δημοτικά κτίρια στο κέντρο του Αιγίου, καθώς και σε γραφεία που στεγάζουν δημοτικές υπηρεσίες.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί για ανάλογα σημεία σε όλο το Δήμο και συγκεκριμένα: την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Διακοπτό, την Παρασκευή 20 Μαρτίου σε Ακράτα και Αιγείρα, την Κυριακή 22 Μαρτίου στο χώρο της λαϊκής αγοράς στο Αίγιο και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου σε Σελιανίτικα, Καμάρες και Ροδοδάφνη. Οι εργασίες απολύμανσης θα επαναληφθούν σε διάφορα σημεία και κτίρια, ανάλογα με τις ανάγκες που διαρκώς καταγράφονται και αξιολογούνται.

Τονίζεται πως για την απολύμανση αξιοποιούνται υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα και καθ’ υπόδειξιν του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.