Ανακοίνωση του ΝΠΔΔ Δήμου Αγιαλείας για τους εργαζομένους στα ΚΔΑΠ

Στην αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που προέκυψαν με το ξέσπασμα της πανδημίας, τέθηκαν από τη πρώτη στιγμή οι υπηρεσίες του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» σε αγαστή συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες του δήμου προς όφελος των συνδημοτών μας.

Οι νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν απαιτούσαν τη μετακίνηση προσωπικού (μόνιμοι και συμβασιούχοι) σε άλλα τμήματα του δήμου μας, ενώ στο τμήμα Πρόνοιας παραχωρήθηκαν οι δομές του 1ου και 2ου Παιδικού Σταθμού για την παρασκευή γευμάτων συμπολιτών μας που χρήζουν βοήθειας.

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους συμπολίτες αλλά και την προστασία των εργαζομένων στις δομές του ΝΠΔΔ, ιδιαίτερα μας απασχόλησε το θέμα των εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του δήμου μας, δεδομένου του ιδιότυπου εργασιακού καθεστώτος μέσω ΕΣΠΑ και το γεγονός ότι οι συμβάσεις τους έχουν τεθεί σε αναστολή.

«Μετά από συνεχείς επικοινωνίες και του δημάρχου κ. Καλογερόπουλου, φέρεται ότι θα βρεθεί ο τρόπος να ξεμπλοκάρει η αναστολή των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ υπό την προϋπόθεση να απορροφηθούν σε άλλες υπηρεσίες του δήμου, όπως έχει γίνει με εργαζομένους σε άλλες δομές του δήμου μας» σημειώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Παναγιώτης Ανδριόπουλος ευρισκόμενος εν αναμονή των αποφάσεων ώστε να λυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ζήτημα για τις εργαζόμενες στα ΚΔΑΠ.