Αναδείχθηκε ο ανάδοχος του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση του κτηριακού συγκροτήματος του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου»

Την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηριακού συγκροτήματος του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου αποφάσισε ομόφωνα στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας.

Μάλιστα, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Διαγωνισμού, αναδείχθηκε και ο προσωρινός ανάδοχος του συγκεκριμένου έργου. Πρόκειται για την «ΑΝΤΑΙΟΣ Ανώνυμη Τεχνική Εμπορική Τουριστική Λατομική Βιομηχανική Εταιρία» η οποία προσέφερε έκπτωση 4,39% και διαμορφούμενη προσφορά 1.797.809 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), με τη συνολική δαπάνη για την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών να φθάνει στο ποσό των 2.229.284 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Την πλήρη ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη εκφράζει ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης  Καλογερόπουλος, ο οποίος τονίζει σχετικά: «Η ειλικρινής προσπάθεια της σημερινής δημοτικής αρχής για πιο ωφέλιμα σχολεία αποδίδει εξαιρετικό έργο, αποτελώντας τη δική μας έμπρακτη απάντηση στα επίκαιρα ζητήματα της κλιματικής κρίσης αλλά και της εξοικονόμησης ενέργειας. Μεγάλη η χαρά μας που συμβάλλουμε σε ένα έργο, το οποίο έχει ως τελικό αποδέκτη το σημαντικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας, τους μαθητές μας, τα παιδιά μας».