Αμβρόσιος: “Τελικά ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας τι Θεό πιστεύει”;

“Ζήτω οι Μακεδόνες… των Σκοπίων!!!”

-“Για τον Εξοχώτατο(;) Πρωθυπουργό της δύστυχης Ελλάδος κ. Αλέξ. Τσίπρα πολλά και λέγονται και γράφονται! Με την εν γένει συμπεριφορά του συνεχώς προκαλεί! Και ενώ η Ιερά Σύνοδος  τηρεί αιδήμονα σιγήν, ο κόσμος εξεγείρεται, καταγράφει, διαμαρτύρεται!

Τα πιό σπουδαία επιτεύγματα  της Κυβερνήσεως ΣYΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Πρωθυπουργό τον κ. ΤΣΙΠΡΑ είναι τα εξής: Τα ιδανικά,  με τα οποία εμείς οι παλαιότεροι έχουμε γαλουγηθή είναι ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο Πρωθυπουργός κατώρθωσε το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! Διέγραψε και τα τρία  αυτά ιδανικά απο τη ζωή των Ελλήνων!

Το ΘΡΗΣΚΕΙΑ, διότι ο ίδιος προβάλλει ως  άθεος!

Το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, διότι ο ίδιος και αστεφάνωτος είναι καί τους Ομοφυλόφιλους προωθεί και προβάλλει!

Το ΠΑΤΡΙΣ, διότι με την συμφωνία ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εχάρισε στα Σκόπια την ένδοξη ιστορία μας! Ισοπέδωσε τά πάντα! Επρόδωσε την Πατρίδα μας!

Αλλά και το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ, αφού την Απόφαση για τη Μακεδονία ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!

Καί ναί μεν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, αναφερόμενος στο θέμα των Σκοπίων, σε Δηλώσεις Του είπε, ότι “ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει τους Βουλευτές, η δε Βουλή των Ελλήνων αποφασίζει για τα εθνικού περιεχομένου ζητήματα”!

Στην προκείμενη περίπτωση ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!

Δηλ. καί ο Ελληνικός Λαός!  καί η Βουλή των Ελλήνων!

Συνοψίζοντας την αντίδραση προσώπων και  παραγόντων στη σημερινή μας ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε μερικά επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του Πρωθυπουργού της Ελλάδος: Να οι τίτλοι, τους οποίους επιλέξαμε:

-Είναι και “λαομπαίχτης ” και  “θεομπαίχτης”!

-Τα έβαλαν ακόμη και με την προσευχή!”

-Ζήτω η αριστεροδεξιά των Σοδομιστών…….του αρχισοδομιστή Τσίπρα με ήθος Διαβόλου και γνήσιο Αντίχριστο μίσος”.

Εμείς διαβάσαμε τα παραπάνω άρθρα  και σας τα  παραθέτουμε. Δεν είναι δικά  μας κείμενα. Εάν, τυχόν, εξέρχωνται των ορίων του Νόμου, εμείς δεν έχουμε ευθύνη!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://mkka.blogspot.com/2018/06/blog-post_18.html

 

Αίγιον, 18 Ιουνίου 2018

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ  ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ