ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: “Ο άθεος Πρωθυπουργός Αλέξιος Τρίπρας…. επισύρει την κατάρα του Θεού! – “Όλοι μαζί να ξαναγυρίσουμε στην αγκαλιά της Εκκλησίας”

Συγκλονισμένος από τις πρωτοφανούς εκτάσεως καταστροφικές πυρκαγιές – επτά συνολικά εστίες φωτιάς μόνο στο Λεκανοπέδιο της Αττικής- στην Αθήνα, στη Ραφήνα, στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής και αλλαχού της Ελλάδος, εμφανίζεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη για όσα δεινά βιώνουν οι Έλληνες και προτρέπει όλους να ξαναγυρίσουμε στο δρόμο του Θεού και στην αγκαλιά της Εκκλησίας. Ο κ. Αμβρόσιος μεταξύ άλλων στο προσωπικό του ιστολόγιο αναφέρει μεταξύ άλλων:

“- «Κάποια έκτακτα φυσικά γεγονότα πλήττουν ξαφνικά τη Χώρα μας, καταστρέφοντας περιουσίες καί ανθρώπους!

ΣΤΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ της ζωής μου δεν ενθυμούμαι ποτέ μιά τέτοια πρωτοφανή γενική καταστροφή στη Ελλάδα μας! Ας μη ξεχνάμε, ότι πέρα απο τις καταστρεπτικές αυτές φωτιές, στη Χώρα μας συμβαίνουν ακόμη πολλά άλλα περίεργα φαινόμενα! Κεραυνοί π.χ. δολοφονούν αθώους διαβάτες στη μέση του δρόμου! Κεραυνοί επίσης καταστρέφουν ένα Πούλμαν, το οποίον γεμάτο με επιβάτες κινείται στο δημόσιο δρόμο! Επιβάτης πάλιν από κεραυνό δολοφονείται πάνω στο μηχανάκι του, καθώς κινείται επίσης σε δημόσιο δρόμο!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, λοιπόν, συμβαίνουν στις ημέρες μας! Και αυτομάτως στη σκέψη μας αναδύεται το ερώτημα: Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα; – Οι τεχνοκράτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση. Οι Κυβερνητικοί Παράγοντες επίσης. Οι Αρχηγοί των Πολιτικών Κομμάτων ωσαύτως. Οι σοφοί του κόσμου τούτου επίσης. Οι ένθεοι και οι άθεοι, και αυτοί θα δώσουν την ερμηνεία τους. Αντιθέτως, η Ιερά Σύνοδος, δηλ. η Διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα λάμψει διά της ………σιωπής της! Μακάρι να μας διαψεύσουν! Εκ παραλλήλου υπάρχουν και οι ευσεβείς άνθρωποι, οι αληθινά πιστοί, οι οποίοι προβληματίζονται! Πρός αυτούς, λοιπόν, εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια απάντηση στο ερώτημα: γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα φοβερά πράγματα; Επικαλούμεθα τον φωτισμό του Παναγίου Πνεύματος! Τι αναφέρει ο Απόστολος Παύλος Καταφεύγουμε την Αγία Γραφή αναζητώντας μια απάντηση.

ΙΔΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Απόστολος Παύλος γράφει πρός τον μαθητήν Του Τιμόθεον τα εξής: «Αυτό μάλιστα να γνωρίζεις: ότι στις έσχατες ημέρες θα εγκατασταθούν δύσκολοι καιροί. Γιατί οι άνθρωποι θα είναι εγωιστές, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάστημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανόσιοι, άστοργοι, αδιάλλακτοι, συκοφάντες, ακρατείς, ανήμεροι, εχθροί του αγαθού, προδότες, αυθάδεις, θολωμένοι από υπερηφάνεια, φιλήδονοι μάλλον παρά φιλόθεοι, έχοντας εξωτερική μορφή ευσέβειας, αλλά θα έχουν αρνηθεί τη δύναμή της. Και αυτούς απόφευγε. Γιατί από αυτούς είναι εκείνοι που εισδύουν στις οικίες και αιχμαλωτίζουν γυναικάρια φορτωμένα σωρούς αμαρτιών, που οδηγούνται από ποικίλες επιθυμίες, που πάντοτε μαθαίνουν και ποτέ δε δύνανται να έρθουν σε επίγνωση της αλήθειας. Και με όποιο τρόπο ο Ιάννης και ο Ιαμβρής αντιστάθηκαν στο Μωυσή, έτσι και αυτοί αντιστέκονται στην αλήθεια, άνθρωποι διεφθαρμένοι στο νου, κίβδηλοι ως προς την πίστη. Αλλά δε θα προκόψουν περισσότερο. γιατί η ανοησία τους θα είναι καταφανής σε όλους όπως έγινε και η ανοησία εκείνων».

Και κάτι ακόμη: – «Πραξ. 2,19 Και θα δώσω θαύματα επάνω στον ουρανόν και σημεία εις την γην κάτω, που θα μαρτυρούν την θείαν μου δύμαμιν· αιματοχυσίας και πυρκαϊάς και σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν από τας καιομένας πόλεις σας. Πραξ. 2,20 Ο ήλιος από φωτεινός που είναι, θα αλλάξη και θα γίνη σκοτάδι· το φεγγάρι θα φαίνεται σαν αίμα, πριν έλθη η ημέρα του Κυρίου η μεγάλη και περίβλεπτος. Πραξ. 2,21 Και τότε καθένας, που με πίστιν θα επικαλεσθή το όνομα του Κυρίου θα σωθή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Το Άγιον Πνεύμα διά των όσων μας λέγει με τα παραπάνω χωρία της Καινής Διαθήκης μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα: Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστρο- φικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό! Ευθύνες Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού; Ποιός άλλος; Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι Συνεργάτες του; Ιδού μερικά από τα κατορθώματά τους: – Κατάργηση του Θρησκευτικού Όρκου στους Υπουργούς! – Αφαίρεση των Εικόνων του Χριστού μας και των Αγίων μας από τά Σχολεία, τα Γραφεία των Υπουργών, τις Δημόσιες Υπηρεσίες κλπ. – Νομιμοποίηση του Γάμου των Ομοφυλοφίλων διά του Συμφώνου Συμβιώσεως. – Παρελάσεις των Gays και γελειοποίηση των Εικόνων με την ανάρτησή τους στα γεννητικά όργανα τους στις δημόσιες παρελάσεις τους. – Κατάργηση της πρωϊνής προσευχής από τά Σχολεία. – Κατάργηση του εκκλησιασμού των Μαθητών. – Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα Δημόσια Σχολεία. – Περιφρόνηση του Μυστηρίου του χριστιανικού Γάμου, αφού ο Πρωθυπουργός συζεί αστεφά- νωτος με την φιλενάδα του κα Μπέττυ ή Περιστέρα. – Περιφρόνηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως, αφού δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά τους. – Εξάπλωση της εγκληματικότητος κατά την περίοδο της Πρωθυπουργίας του. Βλέπε και τον Ρουβίκωνα! – Εξάπλωση του γυμνισμού και εν γενει της ανηθικότητος στη σύγχρονη Κοινωνία μας . Ο Υπουργός της α-Παιδέιας κ. Γαβρόγλου θέλει να καταργήσει τις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις στην Πανεπιστημιακή Βαθμία, ώστε «τα παιδιά μας χωρίς αγωνία το Σάββατο το βράδυ να μπορούν νά πηγαίνουν στα μπάρ για ένα ποτό και για να μπορούν επίσης να ερωτεύωνται»!!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ; Μα, ποιός άλλος από τον Πρωθυπουργό μας; Ο κ. Τσίπρας, χωρίς ίχνος τσίπας, ανερυθρίαστα: Κατέστρεψε την Οικονομία της Ελλάδος! Κατέστησε πένητες τους έως χθές νοικοκυραίους! Υποδούλωσε την Ελλάδα μας με το Μνημόνια! Εξαπάτησε τους Έλληνες με το Δημοψήφισμα, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν ΟΧΙ και όμως τό ανακοίνωσε ως ΝΑΙ! Ξεπούλησε την Μακεδονία μας! Πολέμησε την Ορθοδοξία μας!

ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ Αφού, λοιπόν, η Εκκλησία της Ελλάδος εγκατέλειψε την αποστολήν της για την υπεράσπιση του Ευαγγελίου, αφού οι Έλληνες προτίμησαν τον χρυσό και όχι τον Χριστό, αφού ο Χριστός διώκεται όλο και πιό πολύ από την Ελληνική Κοινωνία, Ο Χριστός μας, προκειμένου νά μας οδηγήσει στην μετάνοια και στην αγκαλιά Του, μας παρέχει μηνύματα για την επιστροφή μας με τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα! Μας αφήνει να γίνουμε έρμαια και θύματα των φυσικών καταστροφών, μήπως και συνέλθουμε! Αλλοιώς η καταστροφή του κόσμου θα είναι το αποτέλεσμα! «Αγαπούληδες του Θεού», Αδελφοί Ιεράρχες, μας ακούτε; Ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι οι άλλοι άθεοι Συνεργάτες του είναι οι υπαίτιοι της γενικής καταστροφής! Η μεγάλη πυρκαΐά ξεκίνησε από ένα κεραυνό στα Γεράνια ‘Ορη! Είναι ένα καθαρό μήνυμα του Ουρανού!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: _Όσο περισσότερο οι Έλληνες απομακρύνονται από τό δρόμο του Θεού, τόσο και περισσότερες φυσικές καταστροφές μας περιμένουν! Τόσο και πρισσότερο θα αυξάνεται το «ασύμετρο μέτωπο», όπως επί λέξει είπεν ο Πρωθυπουργός! ΑΛΛΑ ενώ είπε πολλά για την βιβλική καταστροφή και το ασύμετρο μέτωπο, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ! Αλέξιε Τσίπρα, χωρίς τη βοήθεια του Θεού, δεν λύνονται τα προβλήματα του «ασύμετρου φαινομένου!» Μιά λέξη για το Θεό, δεν είπες! Μια επίκληση της Παναγίας μας δεν σε ακούσαμε νά λέγεις! Μιά ικεσία, όπως η πρόταση «Σώσε μας, Παναγία μας», θα μπορούσε να σβύσει τις πυρκαϊές σ’ όλη τους την έκταση! Αίσχος, κύριε Τσίπρα, καταστροφέα της Ελλάδος! Αίσχος! Εξ αιτίας σου η Ελλάδα μας καταστρέφεται! Εξ αιτίας σου μας συχάθηκε ο Θεός! Εξ αιτίας σου, μας εγκατέλειψεν ο Θεός! Αδελφοί μου Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Καιρός να ξαναγυρίσουμε στο δρόμο του Χριστού μας όλοι μας: Δεσποτάδες, Παπάδες καί Διάκονοι! Χριστιανοί, βαπτισμένοι στο όνομα του Χριστού! Έγγαμοι καί Άγαμοι! Νέοι καί Ηλικιωμένοι! Άνδρες και Γυναίκες! Αγόρια και Κορίτσια! Πρωθυπουργοί και Υπουργοί! Βουλευτές και Πολιτικοί! Δεξιοί, Κεντρώοι και Αριστεροί! Πλούσιοι και Πένητες! Επιστήμονες καί Απαίδευτοι! Ψηλοί καί Κοντοί! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Με πόνο ψυχής + Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος»

Δείτε περισσότερα στο