“Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο”: “Η Αιγιάλεια έφθασε να έχει το πιο ακριβό τιμολόγιο στην Ελλάδα !!!”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: Πόσες ακόμα αυξήσεις θα φέρει στους Αιγιαλείς η «κρυφή» σας ατζέντα, κ. Καλογερόπουλε;

Αυξήσεων συνέχεια στον Δήμο μας! Η δημοτική αρχή του κυρίου Καλογερόπουλου συνεχίζει απτόητη στην πολιτική της «κρυφής» ατζέντας της,η οποία προβλέπει αυξήσεις, εμπόδια και έλλειψη σχεδίου ανάπτυξης και προόδου.

Μετά τις αυξήσεις δημοτικών τελών στο εξωπραγματικό ποσοστό του 47% στα σπίτια, στα καταστήματα, στα νεκροταφεία, μετά τις ασύλληπτες , άδικες και αδικαιολόγητες αυξήσεις σε ποσοστό 120% και άνω στα τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων, τώρα ο κ. Καλογερόπουλος φέρνει καινούργιες αυξήσεις

8-12% στην ύδρευση

● 20-22% στην άρδευση

Η Αιγιάλεια έφθασε να έχει το πιο ακριβό τιμολόγιο στην Ελλάδα !!!

Ειδικότερα στην άρδευση, την περασμένη τετραετία καταβλήθηκε, από την δημοτική μας παράταξη και την συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, μεγάλος αγώνας με δεδομένο ότι οι αγρότες μας αντικειμενικά αδυνατούν να πληρώσουν αυτά τα χρήματα. Το κόστος παραγωγής έχει εκτοξευτεί σε απαγορευτικά πλαίσια και τα έσοδα από την κίνηση των παραγόμενων προϊόντων είναι στο ναδίρ … και δεν αφήνουν περιθώρια στους αγρότες να καλύψουν πρόσθετα οικονομικά βάρη. Παρόλα αυτά , η δημοτική αρχή Αιγιαλείας, αδιαφορώντας για την πραγματικότητα, αντί να στηρίζει τους αγρότες, τους «χαρατσώνει»!

Το ίδιο πράττει και προς τους πολίτες με την αύξηση στην ύδρευση. Σε μια εποχή που οι οικογένειες πλήττονται από την ακρίβεια και τον πληθωρισμό και μπορούν να τα φέρνουν βόλτα κάνοντας τεράστιες “θυσίες“, διαπιστώνουν ότι οι δυσκολίες της καθημερινότητας αυξάνονται με ευθύνη της δημοτικής αρχής!

Από όλα αυτά προκύπτουν τα αυτονόητα ερωτήματα προς τον κύριο Καλογερόπουλο και την δημοτική αρχή :

  • –  Αυτή ήταν η Κοινωνική πολιτική για την οποία μιλούσατε προεκλογικά κύριε Καλογερόπουλε;
  • –  Γιατί εμείς την εννοούσαμε ως αξιοποίηση των σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων που βρίσκονται στην διάθεση των Δήμων της χώρας .
  • –  Έτσι αντιλαμβάνεστε τον «φιλικό» προς τους πολίτες Δήμο;
  • –  Γιατί εμείς τον αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικό σύμμαχο των

    δημοτών , και όχι ως έναν δήμο εχθρικό !!! με φοροεπιδρομή ..!!!

  • –  Τι άλλα «δύσκολα» και πόσες ακόμα αυξήσεις για τους Αιγιαλείς θα φέρει κ. Καλογερόπουλε η «κρυφή» σας ατζέντα, την οποία επιμελώς κρατήσατε στην αφάνεια προεκλογικά, μιλώντας για στήριξη πολιτών , για ανάπτυξη , για πρόοδο και ευημερία;