Έναρξη τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέκος Μέγαρης”

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνεργασία με  τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Αιγιαλείας – Κ.Δ.Α.Π., ακολουθώντας τις επιταγές αυτών των δύσκολων καιρώνδημιουργούν δωρεάν τμήματα παιδικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης για νήπια και παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Για την ασφάλεια τόσο των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών  θα ληφθούν  όλα τα απαραίτητα μετρά προστασίας.

Στόχος αυτών των δράσεων είναι να δοθεί εκ νέου στα παιδιά η δυνατότητα να εκφραστούν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από ποικίλες,  οργανωμένες και κατάλληλα πλαισιωμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες .

Έναρξη  δραστηριοτήτων : Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, οι δραστηριότητες θα  πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Προϋποθέσεις για δήλωση συμμετοχής

Προτεραιότητα για την εγγραφή δίνεται στα παιδιά των εργαζομένων (εργαζόμενοι και οι δυο γονείς ή εργαζόμενη  μητέρα). Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας .

Δηλώσεις συμμετοχής: από Δευτέρα 18 Μαΐου μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου, καθημερινά 10:00-14:00, στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», Νικ. Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου. Τηλ. για πληροφορίες :26910-22250.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας  (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α), Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Αιγιαλείας , Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Αιγιαλείας – Κ.Δ.Α.Π.