Ο Σπύρος Ιατρόπουλος στην Εθνική Ομάδα Στίβου

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση ήρθε για τον αθλητή του “ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ” Σπύρο Ιατρόπουλο, καθώς ο ΣΕΓΑΣ τον επέλεξε ως ένα από τους αθλητές που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα Στίβου, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Βαλκανικούς Αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, το Σάββατο 12 Μαρτίου στην πόλη Τσουπριγια της Σερβίας.

Βασικό κριτήριο για την επιλογή του αθλητή αποτέλεσε η εμφάνισή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που πραγματοποιήθηκε στις 28-2-2016 στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Είναι όμως βέβαιο ότι συνεκτιμήθηκε και η συνολική του παρουσία στους αγώνες κατά τα – δύο τουλάχιστον – τελευταία χρόνια.

Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτοί οι αγώνες θα αποτελέσουν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία για τον αθλητή, το Δ.Σ. του “ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ” του εύχεται να έχει μια πολύ καλή παρουσία στους αγώνες τόσο για την δική του ικανοποίηση όσο και για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της χώρας, της πόλης μας και του Συλλόγου μας.

Για πρώτη φορά αθλητής του Αιγιώτικου Συλλόγου καλείται να εκπροσωπήσει την χώρα μας σε βαλκανικούς αγώνες και το γεγονός αυτό, εκτός από μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο, αποτελεί και ένα μοναδικό πρότυπο για τους μικρότερους αθλητές.

Βλέποντας την πορεία και τις διακρίσεις του Σπύρου, ο οποίος καθημερινά γυμνάζεται ανάμεσα τους, τα παιδιά μας μπορούν να παραδειγματιστούν, να εμπνευστούν και να πιστέψουν ότι οι μεγάλες διακρίσεις δεν είναι τόσο μακρινές και πως – γιατί όχι; – μπορούν και οι ίδιοι στο μέλλον να έχουν ανάλογη πορεία.

Ευχόμαστε λοιπόν ο Σπύρος να είναι ο πρωτοπόρος αθλητής, που ανοίγει τον δρόμο των διακρίσεων και σε πολλούς ακόμη αθλητές  στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον.