Τιμήθηκε και εφέτος 11 Δεκεμβρίου, η μνήμη του τοπικού μας Αγίου Λεοντίου , στο ναό του, στην περιοχή του Παγοποιείου.

Τα τίμια λείψανά του βρίσκονται στο Μοναστήρι των Ταξιαρχών . Τεμάχιο των ιερών λειψάνων όπου βρίσκεται στὸ ναό του , ετέθη προς προσκύνηση.
Συνεόρτασαν μαζί με την ενορία ο Συνδέσμος Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας «Ο Άγιος Λεόντιος» τον Άγιο προστάτη τους .
Την παραμονή έγινε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ᾿ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας κκ. Ιερώνυμου κι ανήμερα η πανηγυρική Θεία Λειτουργία .
Μετά το πέρας των ακολουθιών, προσφέρθηκε στην αίθουσα του ενοριακού του Ναοὺ, τὸ καθιερωμένο κέρασμα από την πανηγυρίζουσα ενορία καί τον Σύνδεσμο των Αποστράτων σε όλους τους πιστούς .
Ο Άγιος να μας προστατεὺει.






























