Ποιοτική Αιγιάλεια: “Να αντιληφθεί ο δήμαρχος το πρόβλημα που προκάλεσε με τη μερική πεζοδρόμηση της Μητροπόλεως”

Παρέμβαση της “ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” με κάθε θεσμικό τρόπο μέχρι να αντιληφθεί ο δήμαρχος το πρόβλημα που έχει προκαλέσει με την αδιάλλακτη στάση του στο θέμα της μερικής πεζοδρόμησης της οδού Μητροπόλεως, αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης:

– “Σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Αιγιαλείας στο Αίγιο, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και της επιτροπής αγώνα των πληττόμενων επιχειρήσεων από την μερική πεζοδρόμηση της οδού Μητροπόλεως.

Η παράταξή μας συμμετείχε στην συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως και στην προ ημερών πραγματοποιηθείσα σύσκεψη στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας για το θέμα αυτό.

Συνυπογράψαμε το ψήφισμα των εμπόρων και των επαγγελματιών που πλήττονται από την συγκεκριμένη πεζοδρόμηση, οι οποίοι ζητούν την άρση του προσωρινού αυτού μέτρου, λόγω της κατακόρυφης πτώσης του τζίρου των επιχειρήσεών τους.

Το ψήφισμα επιδόθηκε στον δήμαρχο από επιτροπή εμπόρων και επαγγελματιών, με τον κ. Καλογερόπουλο να υπόσχεται ότι θα το σκεφθεί.

Πόσον ακόμα καιρό θα το σκέφτεστε κύριοι της δημοτικής αρχής;

Δεν ακούτε τις φωνές της απόγνωσης των συμπολιτών μας;;

 Δεν αντιληφθήκατε ακόμα την έντονη δυσαρέσκεια όλων των συμπολιτών μας για την πρωτόγνωρη κακογουστιά που αντικρίζουν κάθε φορά που αφαιρούνται και προστίθενται από εσάς κολωνάκια και μπάρες στην οδό Μητροπόλεως;;;

 Η παράταξή μας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας, όταν διεκδικούν το δίκιο τους και δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε το αίτημά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και σε όποιο άλλο θεσμικό όργανο απαιτηθεί μέχρι ο δήμαρχος να αντιληφθεί το σωστό και να το κάνει πράξη, αφήνοντας κατά μέρος την επιζήμια,  αδιάλλακτη ,  αλαζονική και αντιαισθητική πρακτική του”.