Ο Αστέρας Τεμένης έκοψε την πίτα του

Την παραδοσιακή βασιλόπιτα για το 2018 έκοψε την Κυριακή το Βράδυ στην Τέμενη η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα.

Στο τραπέζι που προηγήθηκε έδωσε το παρών η αντρική ομάδα του Αστέρα, το Προπονητικό επιτελείο της ομάδας, μαζί με αυτό των Ακαδημιών, αποτελούμενο από τον Αντώνη Μπάλα, το Νίκο Εμμανουήλ, τους γυμναστές Γιώργο Κατσίβελο και Θεόδωρο Δροσόπουλο.

Παρόντες από τη Διοίκηση οι Πάνος και Μένιος Κουτρόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Δημητρίου, Γιώργος Δαλιάνης, Γιώργος Μαστραπάς. Από τις Ακαδημίες του Αστέρα παρόντες ο Διευθυντής Βασίλης Δαβαρίας και ο Γενικός Αρχηγός Αντρέας Νικολακόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τέμενης Κος Πάνος Μαρίνος και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κα Κωνσταντίνα Τριανταφυλλοπούλου με το σύζηγό της Κο Δημήτρη Ηλιόπουλο.

Ο Πάνος Κουτρόπουλος κόβοντας την πίτα ευχήθηκε καλή και αποδοτική χρονιά, με υγεία και ευόδωση των στόχων όλων, αλλά και την επιτυχία αυτών που έχει θέσει η ομάδα του Αστέρα και η Ακαδημία της.

Τυχερός της βραδιάς ο Προπονητής της Ακαδημίας Θεόδωρος Δροσόπουλος, που το φλουρί που έτυχε συνοδεύτηκε από ένα σετ αθλητικού υλικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους Αφούς Κουτρόπουλοι που προσέφεραν το πλούσιο φαγητό και την βασιλόπιτα, τους χορηγούς αθλητικού υλικού της ομάδας, Κο Σωτήρη Κόμη ( Τυροκομικά Κόμης ) και Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Παπαδόπουλος ) που τους δόθηκε αναμνηστική φανέλα της Ακαδημίας και της Ομάδας αντίστοιχα, και τον Γιάννη Παπουτσή και το κατάστημά του που φιλοξένησε την εκδήλωση.