Οι φίλοι της ΙΛΕΑ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Για άλλη μια χρονιά η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Αιγιάλειας (Ι.Λ.Ε.Α.) πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στην καφετέρια “Κύβος” στην παραλία Αιγίου.

Η Πρόεδρος της ΙΛΕΑ κ. Βάνα Μπεντεβή, εμφανώς συγκινημέν,η αναφέρθηκε στο πολύχρονο και πολύμοχθο έργο της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας και την συμβολή της στην ανάπτυξη της τοπικής ιστορίας.

Την πίτα ευλόγησαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών π. Καλλίνικος Πουλής, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Χρήστος Τσάκαλος και οι Εφημέριοι του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου π. Αθανάσιος Λιακόπουλος και π. Δημήτριος Κατσαούνης.

Το παρόν στην κοπή της πίτας έδωσαν  ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Μπούνιας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, η Αντιδήμαρχος ΄Εργων κ. Βασιλική Ψυχράμη, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. και Πρόεδρος Εστίασης κ. Στράτος Βαρδάκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και σωματείων και πολλοί φίλοι της ΙΛΕΑ.

Το φλουρί της πίτας, ένα γούρι, ήταν προσφορά του μέλους της ΙΛΕΑ κ. Μάτας Μαγκανιώτη, ενώ  κληρώθηκαν πολλά δώρα στη λαχειοφόρο που πραγματοποιήθηκε.

Την όλη εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Βασίλης Σκανδάμης και Κατερίνα Καλογεροπούλου “κλέβοντας” τις εντυπώσεις με την εξαιρετική ερμηνεία τους.

Οι φίλοι της ΙΛΕΑ αντάλλαξαν ευχές για υγεία και αισιοδοξία τη νέα χρονιά!

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ