Ν.Δ. για Τσίπρα: « Eίναι ο Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ της πολιτικής»

Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντά στην ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία, που χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ της πολιτικής».

  • «Έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του» γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Την ίδια ώρα, σημειώνεται ότι για ακόμη μια φορά, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται «κατώτερος των περιστάσεων».

Μάλιστα, η ΝΔ τον κατηγορεί ότι την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, εκείνος επιλέγει το δρόμο του διχασμού, της συκοφαντίας και της λασπολογίας.
«Και όλα αυτά ενώ μόλις σήμερα το πρωί ζητούσε συνεννόηση από τον αρχηγό της Αξιωματικής

Αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της εκτός ελέγχου κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα στο προσφυγικό-μεταναστευτικό», συνεχίζει η ανακοίνωση τη ΝΔ.

Μάλιστα, η ανακοίνωση προσθέτει πως ο πρωθυπουργός επιτίθεται ανοίκεια εναντίον του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο οποίος εδώ και ένα μήνα αναλαμβάνει συνεχείς πρωτοβουλίες, εντός και εκτός Ελλάδας, ενίσχυσης της χώρας απέναντι στο εθνικό ζήτημα του προσφυγικού.
«Από τη μια ζητά συναίνεση και από την άλλη υβρίζει. Είναι ο Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ της πολιτικής.

Αποκορύφωμα της απαράδεκτης αυτής στάσης του είναι ότι χρησιμοποίησε σήμερα στη Βουλή ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεων του μια επιστολή η οποία λέει τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε» ολοκληρώνει λέγοντας η ανακοίνωση της Συγγρού.

Πηγή: EΘΝΟΣ