ΝΟΔΕ Αχαΐας για επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα: “Έχοντας προχωρήσει σε συναινετικό διαζύγιο με την αλήθεια ψάχνει το ακροατήριό του”

– Η πόλη μας, η Πάτρα,  θα έχει την τιμητική της. Ο Τσίπρας με την κουστωδία του ετοιμάζει την απόβασή του.Έχοντας εξαντλήσει όλα τα ψέματα που μπορούν να ειπωθούν και αφού κατάφερε να πεισμώσει ακόμα και τις λέξεις ενδέχεται να εκστομίσει …αλήθειες.
Τρία χρόνια και πλέον στην εξουσία,χωρίς να λύσει ούτε ένα από τα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα της πόλης,έρχεται προεκλογικά να δώσει ξανά υποσχέσεις.
 Έχοντας προχωρήσει σε συναινετικό διαζύγιο με την αλήθεια ψάχνει το ακροατήριο του. Συμμεριζόμαστε απόλυτα όλους εκείνους τους φορείς της πόλης που δεν θέλουν καν να τον συναντήσουν,δεν θέλουν καν να του εκθέσουν τα αιτήματά τους.
Ο άνθρωπος που ταλαντεύεται ανάμεσα στον Αδόλφο  Χίτλερ που πίστευε ότι “οι μάζες πιστεύουν πιο εύκολα ένα μεγάλο ψέμα,παρά σε ένα μικρό”και τον Βλαδίμηρο  Λένιν που διακήρυσσε ότι “η αλήθεια δεν είναι παρά μία μικροαστική εμμονή”Ένας καθ’ομολογία και κατά συρροή ψεύτης -το 2017 δήλωσε στην Guardian”πολύ μπορούν να μας πουν  ψεύτες αλλά κανένας διεφθαρμένος”.Θα προσθέταμε ότι μπορούν να τους πουν και διεφθαρμένους, αλλά σε καμία όμως περίπτωση ανίκανους να διατηρούν την εξουσία τους με κάθε τρόπο.
ΑΠΟ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ”