Με νέα πρόσωπα στην πολιτική δράση η Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Αιγιάλειας

Μετά το τελευταίο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και ύστερα από τις πρόσφατες εκλογές των Νομαρχιακών Επιτροπών, η ΔΗΜ. Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Αιγιαλείας επέστρεψε στην πολιτική δράση με νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα νέος Πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Αιγιάλειας ανέλαβε ο κ. Τριαντάφυλλος Σπυρόπουλος, ενώ στο δυναμικό συγκαταλέγονται και τα νέα μέλη Τριανταφυλλόπουλος Παναγιώτης, Σίσσυ Πανίτσα και Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος. Κύριος στόχος της νέας διοίκησης είναι να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς των νέων και μαζί τους να αντιμετωπίσει τις συνεχείς προκλήσεις που τους απασχολούν.

Ήδη η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αχαΐας έχει αφήσει πίσω τα λόγια και καθημερινά βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και στους νέους με πληθώρα δράσεων. Πριν το Πάσχα απηύθυνε κάλεσμα στους νέους του τόπου μας για αιμοδοσία και εθελοντική προσφορά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη λόγω της πανδημίας, ενώ επίσης προσέφερε αναγκαία αγαθά στο ίδρυμα για Α.Μ.Ε.Α “Κιβωτός της Αγάπης”. Παράλληλα πραγματοποίησε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Υγεία, η επόμενη ημέρα μετά την πανδημία» με σκοπό να ενημερωθούν τα μέλη της για τις τρέχουσες συνθήκες των νοσοκομείων της Αχαΐας και για τη σημασία τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας.

Ξεκινώντας με αυτά προχωράμε για ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον. Με δεδομένο ότι οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες, οφείλουμε, ως νέα γενιά, να διεκδικήσουμε και να παλέψουμε για το μέλλον μας. Απευθύνουμε πρόσκληση προς συμπόρευση ώστε όλοι μαζί ενωμένοι, να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που έρχονται.

Εκ της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Αιγιαλείας