Με Δασαρχείο και Ταχυδρομείο ολοκληρώθηκε η προσφορά του Εμπορικού σε μάσκες ασφαλείας!

Στα γραφεία του Δασαρχείου Αιγίου βρέθηκαν σήμερα το πρωί Δευτέρα 27 Απριλίου ο  Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας  Λάμπης Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Κων/νος Κουλούρης και η  Γ. Γραμματέας Νικολέτα Χανδόλια , όπου παρέδωσαν στο δασοπόνο κ. Μανώλη Μωραίτη και  στο  διοικητικό  προσωπικό του Δασαρχείου Αιγίου κα. Διαβάτη και κ. Μανίκα, μάσκες ασφαλείας!

 Το προσωπικό του Δασαρχείο  ευχαρίστησε  προσωπικά τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για την προσφορά αυτή, ενώ επισημάνθηκε  πως λόγο του τύπου  των μασκών, θα χρησιμοποιηθούν και σε άλλους τομείς, όπως είχε τονίσει και η Διοικητής της Πυροσβεστικής κα. Λαλιώτη την περασμένη εβδομάδα όπου αντίστοιχα είχε προσφέρει και εκεί ο Εμπορικός σύλλογος μάσκες ασφαλείας .

Στην συνέχεια το Προεδρείο του Εμπορικού  παρέδωσε μάσκες ασφαλείας στο Ταχυδρομείο του Αιγίου όπου τις παρέλαβαν η Διευθύντρια κα. Μπακάκη Κωνσταντίνα και η αναπληρώτρια προϊσταμένη κα. Γεωργία Γαλάκη, παρόν ήταν και ο διανομέας κ. Νίκος Παπαδόπουλος!

Η Διοίκηση του Ταχυδρομείου ευχαρίστησε τον Εμπορικό για την ιδιαίτερη αυτή χειρονομία, καθώς τα μέλη του ταχυδρομείου και οι διανομείς είναι από αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή και έρχονται σε καθημερινή επαφή με δεκάδες συμπολίτες μας.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος  υπενθυμίζει προς τα μέλη του συλλόγου, πως αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν καταφέρει να προμηθευτούν μάσκες μπορούν να βρουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες κατόπιν τηλεφωνήματος.

Μήνυμα Προέδρου

Οι μέρες που σιγά σιγά θα επιστρέψει η αγορά στους κανονικούς της ρυθμούς πλησιάζουν! Ο φόβος παραμένει γι αυτό και συνεχίζουμε να τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες για να επανέλθουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην κανονικότητα μας, χωρίς απώλειες!

Εμείς από την πρώτη στιγμή μέσω υπομνημάτων στην Κυβέρνηση, στον Δήμο Αιγιαλείας  και στους αρμόδιους φορείς, βλέποντας την κατάσταση με την αγορά να νεκρώνει,  διεκδικήσαμε και  θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε για τους συμπολίτες μας Εμπόρους και τους επαγγελματίες μέλη μας, τα αυτονόητα!  Κάνουμε ότι είναι δυνατό για να εισακουστούν τα αιτήματά μας!

Με όλες τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να ανακάμψει το εμπόριο και η μικρομεσαία επιχείρηση στην περιοχή μας!

Όσο και αν δυσαρεστούμε  κάποιους με την επιμονή μας, τους τονίζουμε πως μετά τα ύψιστα αγαθά της σωματικής αλλά και ψυχική μας υγείας, προέχει  να καταφέρουμε να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές και τις θέσεις εργασίας αλώβητες!

υγ: υπενθυμίζουμε στα αγαπητά μας ΜΜΕ πως κατόπιν αιτήματος του Προέδρου ως ένδειξη πένθους για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, το Δ.Σ αποφάσισε να μη στείλει φωτογραφίες που περιέχουν μέλη του ΔΣ στα μέσα ενημέρωσης. Δεν θέλουμε καμία προσωπική προβολή σε θέματα χορηγιών του Εμπορικού. Επιθυμούμε μόνο και σας παρακαλούμε πολύ να αναδείξετε το γεγονός της προσφοράς και της χορηγίας από τον Σύλλογο μας, προς τους συνανθρώπους μας

Φωτογραφίες  με μέλη του ΔΣ υπάρχουν για την τήρηση των πρακτικών και για το αρχείο μας και θα αναρτηθούν στον τοίχο του Ε.Ε.Ε.Σ.Α  σε μεταγενέστερο χρόνο