Η Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας προσκαλεί σε συνάντηση τα μέλη της

Η Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Εκπαιδευτικού (5 Οκτωβρίου), καθιερωμένης από την UNESCO το 1994, προσκαλεί τα μέλη της, συνταξιούχους εκπαιδευτικούς σε απογευματινή συνάντηση, την Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18.30 στο καφέ του κ. Μανέτα (Ψηλαλώνια).

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού επισημαίνει τον καίριο και νευραλγικό ρόλο του δασκάλου σε όλες της βαθμίδες της εκπαίδευσης καθώς και την σημαντική και πολυδιάστατη προσφορά του στην κοινωνία.

Σε  μια εποχή που ο  ρόλος του  εκπαιδευτικού συχνά απαξιώνεται, πεποίθησή μας είναι ότι ο  εκπαιδευτικός  αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας, ειδικότερα στον τομέα της διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και αυριανών πολιτών.

Γι’ αυτό ευχόμαστε σε όλους τους μάχιμους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη στο δύσκολο αλλά και γοητευτικό έργο τους! Να είναι , όπως πάντοτε, πρωτοπόροι και εμπνευστές, να καινοτομούν, να αριστεύουν και να δημιουργούν σε συνθήκες δύσκολες με πάθος και αυτοθυσία!!!