Ε.Γ.Ε.: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής και Συνέδρων

 

Η ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΙΓΙΟΥ, προσκαλεί τα μέλη της σύμφωνα με το καταστατικό της και την Απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, σε τακτική Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικούσας Επιτροπής και αντιπροσώπων για το Συνέδριό της, την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 6.00 έως 8.00 μ.μ., στο γραφείο της, που βρίσκεται στην Πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Διγελιωτίκων (Ξηρολιθίων). Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα γίνει οριστικά την επόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με όσα μέλη είναι παρόντα.

Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

  1. Έκθεση Απολογισμού Δραστηριοτήτων απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής για την τριετία 2013-2015 και έγκρισή του
  2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικούσας Επιτροπής & Εξελεγκτικής Επιτροπής για την 3ετία 2016-2018
  6. Εκλογή αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Ε.Γ.Ε., που θα γίνει στην Αθήνα 27 και 28 Φεβρουαρίου 2016 με θέμα «Η Ελλάδα της κρίσης-τέλος εποχής του κοινωνικού κράτους και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;»

Η παρουσία όλων των μελών του παραρτήματος είναι απαραίτητη στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες. Παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα μέχρι και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 στη Γραμματέα κ. Ιωάννα Σκίτσα (τηλ. 2691028400).

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Η Πρόεδρος                           Η Γραμματέας

Ουρανία Κοττά-Κακάνη           Ιωάννα Σκίτσα