Υποδοχή του νέου έτους με τον Χρήστο Δάντη στα Ψηλαλώνια Αιγίου

Στο πλαίσιο του  εµπλουτισµένου «Πάρκου των Χριστουγέννων», το οποίο φέτος έχει ως θέµα το «Μαγικό εργοστάσιο σοκολάτας του Άη Βασίλη», ο ∆ήµος Αιγιαλείας ανακοίνωσε µία ξεχωριστή εκδήλωση για την παραµονή της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριµένα, την Τετάρτη 17 ∆εκεµβρίου θα ανοίξει επίσηµα το Πάρκο, ενώ την παραµονή της Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος, η πλατεία Υψηλών Αλωνίων θα γεµίσει µουσική και εορταστική ατµόσφαιρα, µε συναυλία του δηµοφιλούς τραγουδοποιού Χρήστου ∆άντη.

Σύµφωνα µε τον αντιδήµαρχο Πολιτισµού, Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να µετρήσουν αντίστροφα µαζί για την υποδοχή του νέου χρόνου, δηµιουργώντας για πρώτη φορά στο Αίγιο µια κοινή, γιορτινή εµπειρία για όλους.

Η εκδήλωση προσκαλεί όλους τους κατοίκους και επισκέπτες να συµµετάσχουν ενεργά, ώστε η αλλαγή του χρόνου να µετατραπεί σε µία µαγική και αξέχαστη στιγµή για την πόλη, συνδυάζοντας µουσική, γιορτινή διάθεση και την παραδοσιακή ζεστασιά των Χριστουγέννων.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Ανοίγει το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο – Παγοδρόμιο και Μαγικό Εργοστάσιο Σοκολάτας του Αϊ-Βασίλη