Θρίλερ με τον 44χρονο από την Αιγείρα που βρέθηκε την ώρα της νεροποντής στην Κινέτα

Εικόνες απόλυτης καταστροφής έρχονται από την περιοχή της Κινέτας, η οποία επλήγη σοβαρότατα από την κακοκαιρία «Γηρυόνης».

Λήξη συναγερμού για τον 44χρονο -Εδωσε σημεία ζωής

‘ Ομως, όπως μετέδωσε, το gnomip.gr, ο άντρας από το χωριό Μάρμαρα Αιγείρας που φερόταν ως αγνοούμενος σύμφωνα με την οικογένειά του δεν αγνοείται τελικά.

Την εξαφάνιση του 44χρονου επιβεβαιώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, ωστόσο  νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως ο 44χρονος έδωσε σημεία ζωής, οπότε σήμανε και λήξη συναγερμού.

Άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους και κινδύνευσαν ζωές, είπε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι ορμητικοί χείμαρροι έχουν παρασύρει ογκώδη «φερτά» υλικά, κορμούς δέντρων και τόνους λάσπης, μετακινώντας αυτοκίνητα και πλημμυρίζοντας σπίτια, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί ο καθαρισμός των ρεμάτων για την αποφυγή παρόμοιων φαινομένων.

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη έχουν μεταβεί στην περιοχή δύο συνεργεία της Περιφέρειας για την καταγραφή των ζημιών στις επιχειρήσεις. Περισσότερα από 20 βαρέων τύπου μηχανήματα μαζί με αυτά του δήμου Μεγαρέων επιχειρούν για την αποκατάσταση των υποδομών και τυχόν απεγκλωβισμούς.

Φωτό: ifemerida.gr,  in.gr\

Πληροφορίες από το cnn.gr