Αίγιο: Αίσιο τέλος µε 51χρονο που θέλησε να αυτοκτονήσει!

Ξηµερώµατα Παρασκευής στις 1.30 περίπου, ένας άνδρας 51 ετών, µαζί µε το 19χρονο γιο του βρέθηκαν στο Νοσοκοµείο Αιγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του “ΤΥΠΟΥ της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” από εκεί επιστρέφοντας στο σπίτι τους πεζοί, ο 51χρονος βρέθηκε στη γέφυρα της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Νοσοκοµείου Αιγίου θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας πάσχει από ψυχολογικές διαταραχές, ενώ παράλληλα αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα επιβίωσης. Είναι άνεργος και πατέρας ενός παιδιού µε αναπηρία και η απογοήτευσή του και η µη δυνατότητά του να συντηρεί πια το παιδί του, τον έχουν φέρει σε απόγνωση µέχρι και σηµείο να µην θέλει πλέον να ζει. 

Ο 19χρονος γιος του  προσπαθούσε να µεταπείσει τον πατέρα του, ώστε να µην προβεί σε αυτή την ενέργεια και κάνει κακό στον εαυτό του. Αμέσως ειδοποίησε το φύλακα του Νοσοκοµείου Αιγίου και αυτός µε τη σειρά του την αστυνοµία. Πράγµατι, άµεσα έφτασε στο σηµείο περιπολικό της Ασφάλειας µε δύο άνδρες και τον αξιωµατικό υπηρεσίας.

Μετά από αρκετή συζήτηση µε τον 51χρονο, οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να τον πείσουν να εισέλθει στο προστατευτικό κιγκλίδωµα και να µην βάλει τέλος στη ζωή του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου που µε ψυχραιµία χειρίστηκαν το περιστατικό και κατάφεραν να γλιτώσουν τη ζωή του ανθρώπου.

Από την άλλη, το αρµόδιο τµήµα της Κοινωνικής Πρόνοιας του ∆ήµου θα πρέπει να ενσκύψει µε ενδιαφέρον στο συµπολίτη µας, που χρήζει βοήθειας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ