Διαδικτυακά Σεμινάρια (Webinars) για την εκπαίδευση των μελών των Περιφερειακών Δικτύων του ευρωπαϊκού έργου CI-NOVATEC

Σειρά Διαδικτυακών Σεμιναρίων (Webinars)ξεκινάει στο πλαίσιο της υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου «CI NOVATEC – Customer Intelligence for inNOVAtive Tourism Ecosystems», με σκοπό την εκπαίδευση των μελών των συγκροτημένων Περιφερειακών Δικτύων, πάνω στα διαδικτυακά ψηφιακά εργαλεία που αναπτύσσονται και υποστηρίζονται από το έργο CI-NOVATEC.

Τα σεμινάρια θα αφορούν τις πιλοτικές περιοχές του έργου Αρχαία Ολυμπία, Καλάβρυτα και Ναύπακτο. Την ευθύνη συντονισμού έχει η υπεύθυνη του έργου Βίκυ Καραπάνου και υποστηρίζονται από το εταιρικό σχήμα του έργου. Η διεξαγωγή τους θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του έργου, στην ενότητα Πιλοτική λειτουργία & Εργαλεία -> Διαδικτυακά σεμινάριαhttps://interregcinovatec.eu/webinar.

Για τη συμμετοχή σε αυτά χρειάζεται να διαθέτει ο χρήστης συμβατική ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο (ADSL ή καλύτερη), πρόγραμμα περιήγησης (π.χ. Google Chrome, Mozila Firefox) και τον απαραίτητο εξοπλισμό (μικρόφωνο και προαιρετικά κάμερα).

Η «πρεμιέρα» των διαδικτυακών σεμιναρίων θα γίνει με το Περιφερειακό Δίκτυο της Ναυπάκτου (χωρισμένο σε τμήματα), τηνΤρίτη 19 Μαΐου 2020 και ώρα 12.30μ.μ.