Στο Εργοστάσιο της «ΑΥΡΑ» 3Ε Αιγίου ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Το Εργοστάσιο της «ΑΥΡΑ» 3Ε Αιγίου, επισκέφτηκε την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (EU-OSHA), Γραμματέας Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας της ΓΣΕΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΣΕΤΕΕ) Ανδρέας Στοϊμενίδης, μετά από πρόσκληση του Σωματείου μας.

Ο κ. Στοϊμενίδης, αφού ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου Σταύρο Λειβαδίτη, την Υπεύθυνη Υγείας & Ασφάλειας συνάδελφο Ρούλα Σχίζα και τον Διευθυντή του Εργοστασίου κ. Τάκη Καραπατούχα, εξήρε τις προσπάθειες που έχουν γίνει τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από την εργοδότρια Εταιρεία σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας και τους συνεχάρη για την εναρμόνιση τους με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Ο κ. Στοϊμενίδης επίσης υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει το Σωματείο μας σε θέματα ασφάλειας και σωματικής και ψυχικής υγείας με την αποστολή εκπαιδευτικού υλικού.

Είναι τιμή για το Σωματείο η αναγνώριση της δουλειάς που έχουμε κάνει σε συνεργασία με την Εταιρεία, για τη διαφύλαξη της ζωής και της ακεραιότητας των συναδέλφων μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.