Στους δρόμους οι αγρότες της Αιγιάλειας – Κλειστή η Π.Ε.Ο. στο ύψος του Μεγανίτη

Κάλεσμα για συγκέντρωση των αγροτών της Αιγιάλειας και κλείσιμο του δρόμου στην Παλαιά Εθνική Οδό στο ύψος του Μεγανίτη πριν λίγα λεπτά αποφάσισε ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου “Μπακόπουλος – Ντρίνιας” σε προσυγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη διασταύρωση στο Νοσοκομείο Αιγίου προς Κουλούρα. 

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Γιάννης Μποδιώτης μιλώντας στους αγρότες, χαιρέτισε τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων βιοπαλαιστών αγροτών στις κινητοποιήσεις του τελευταίου διαστήματος και κάλεσε όλους τους σταφιδοπαραγωγούς, ελαιοπαραγωγούς, παραγωγούς εσπεριδοειδών και όλων των αγροτικών προϊόντων και των κτηνοτρόφων της Αιγιάλειας να δυναμώσουν το σύλλογο και την πάλη τους και σε συντονισμό και με τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε όλη τη χώρα, να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Αυτή την ώρα οι αγρότες μεταβαίνουν με τα οχήματά τους από τη διασταύρωση του Νοσοκομείου Αιγίου προς την Παλαιά Εθνική Οδό στο ύψος του Μεγανίτη, όπου θα προχωρήσουν σε κλείσιμο του δρόμου.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και ο δρόμος στην Π.Ε.Ο. (12:04) έκλεισε. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο από τη Νέα Εθνική Οδό.

Στο μπλόκο των αγροτών μετέβη και εκπρόσωπος από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας και στο σύντομο χαιρετισμό της, απηύθυνε έκκληση προς τους επαγγελματίες και τα μέλη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας να βρεθούν στο  μπλόκο των αγροτών της Αιγιάλειας, το απόγευμα, σε ένδειξη συμπαράστασης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: aigialeia24.gr (ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ)