“ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”: Πρωταθλήτρια Ελλάδας Τοξοβολίας η Αιγιώτισσα Ειρήνη Μαρκορά

Στην Κατηγορία Σύνθετο τόξο γυναικών U18

 

AΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η  ΜΑΡΑ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΗΝ 11η ΘΕΣΗ Ο  ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΛΙΑΠΑΣ

 

Περηφάνια και καµάρι νιώθει το ∆.Σ. του Αθλητικού Οµίλου Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ“, αφού από το τµήµα Τοξοβολίας που µετρά µόλις ενάµιση χρόνο λειτουργίας του, δύο αθλήτριές του κατάφεραν και πέτυχαν πρωτιές σε όλη την Ελλάδα.

Ο λόγος για την Ειρήνη Μαρκορά που “στέφθηκε” Πρωταθλήτρια Ελλάδας Τοξοβολίας κατακτώντας το χρυσό µετάλλιο, στην Κατηγορία Σύνθετο τόξο γυναικών U18, στους Πανελλήνιους Αγώνες στο Λουτράκι, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023.

Από δεξιά, η “χρυσή” πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Σύνθετο τόξο γυναικών U18 EΙΡΗΝΗ ΜΑΡΚΟΡΑ, η ασημένια- στην ίδια κατηγορία – ΜΑΡΑ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και ο προπονητής του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” Σταύρος Σταυρίδης

 

Στην ίδια κατηγορία δεύτερη θέση και ασηµένιο µετάλλιο πήρε η αθλήτρια και πάλι του Αιγιώτικου Συλλόγου Μάρα Μεντζελοπούλου.

Επίσης στην κατηγορία ολυµπιακό τόξο U21 την 11η θέση πήρε ο Αιγιώτης Αθλητής Ορέστης Χλιάπας.

Οι τοξότες αθλητές δεν σταµατούν εδώ, καθώς συνεχίζεται η προετοιµασία για το πρωτάθληµα ανοιχτού χώρου που θα ξεκινήσει αρχές Απριλίου.

Ο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” απευθύνει θερµά συγχαρητήρια στους αθλητές του για την επίδοσή τους . Όλοι µαζί κατάφεραν µέσα σε τόσο σύντοµο χρονικό διάστηµα να… “στέφεται” ο αιγιώτικος σύλλογος µε τίτλους πρωταθλητισµού, κάνοντας όλους τους Αιγιαλείς υπερήφανους, ενώ τα νέα “φυντάνια” του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” υπόσχονται πολλά για το µέλλον. Μπράβο σε όλους!

Πληροφορίες – εγγραφές καθημερινά στο τηλέφωνο 69722297498 ή στα γραφεία του συλλόγου Εισοδίων καιΦιλοποίμενος (Σκαλάκια) Αίγιο.

Ημέρες και ώρες προπονήσεων: Δευτέρα και Τετάρτη 6-9 μ.μ. και Σάββατο 5-9.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ “ΚΕΝΤΑΥΡΟ”

Ο Αθλητικός Όμιλος Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” εκτός από την Τοξοβολία καλλιεργεί και το άθλημα της Σκοποβολής. Είναι αναγνωρισμένος από τη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΓΓΑ) και είναι μέλος της ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΟΕ) και της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (E.O.T). Εδρεύει στο Αίγιο και διαθέτει υπαίθριο σκοπευτήριο και ξεχωριστό Κέντρο Τοξοβολίας. Προάγει τα αθλήματα της σκοποβολής και της τοξοβολίας.

Αγωνίσματα σκοποβολής: Σταθερό Στόχος 25μ., Σκοποβολή I.P.S.C. Αγωνίσματα τοξοβολίας:Ολυμπιακό τόξο, Total Field Game (T.F.G.)Σκοποβολή σημαίνει: ΗΘΟΣ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Αυτό το μήνυμα στέλνει και αυτό διδάσκει ο σύλλογός μας.

Αν σου αρέσει η σκοποβολή και η τοξοβολία και θέλεις να ασχοληθείς με τα αγωνίσματα, μία μεγάλη παρέα φίλων με γνώσεις, μεράκι και αγάπη και τα δύο αθλήματα σε περιμένουν…