Παραιτήθηκαν 4 μέλη της Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας με αιχμή του δόρατος τη Φυσικοθεραπεία

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του “ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”, στο φύλλο της Πέμπτης 21 Ιουλίου 2022 με τίτλο: “Η Φυσικοθεραπεία διχάζει  την τοπική οργάνωση της Νέας ∆ηµοκρατίας; – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ;”

Μετά από δύο μέρες, σήμερα Σάββατο 23 Ιουλίου το απόγευμα, τέσσερα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας οι Γκιώνης Γεώργιος (Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγίου και Πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Αιγίου), Φώτιος Σωτηρόπουλος (Πρόεδρος Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Αιγιάλειας), Χρήστος Κοσσαράς (Πρόεδρος Αστικών Λεωφορείων Αιγίου) και Χριστίνα Σακκά, κατέθεσαν την παραίτησή τους στον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Βασίλη Σταθακάρο.

Ο λόγος, η μεταφορά της Σχολής Φυσικοθεραπείας Αιγίου στην Πάτρα και η αδικία που συντελείται εις βαρος της πόλης.

Στη δήλωση παραίτησης μεταξύ άλλων τονίζουν: “Καταθέτουμε την παραίτησή μας από μέλη της Τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Αιγιαλείας, ελπίζοντας ότι έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, η Κυβέρνηση θα αλλάξει την πολιτική της, ώστε να παραμείνει το Τ.Ε.Ι. στην πόλη μας”.

Μάλιστα προτείνουν στον Πρόεδρο “αντί να λειτουργείτε προς ίδιον όφελος την τοπική οργάνωση της Ν.Δ. καλό θα ήταν να ακολουθήσετε το παράδειγμά μας, προς όφελος της πόλης μας”.

Η επιστολή κοινοποιείται εκτός του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης  στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στην Υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως, στους Βουλευτές Αχαΐας της Ν.Δ., στην ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. Αχαΐας)

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

 

ΟΛΟΚΛΗΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ