Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου από την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α

Η ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του κήπου της Χαρτοποιίας και του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου πλέον, καθώς και η ανακαίνιση του κτιρίου του Πολύκεντρου, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου από την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά.

Ο ιστορικός κήπος της χαρτοποιίας που βρίσκονταν για χρόνια σε κακή κατάσταση, αναδιαμορφώθηκε πλήρως ενώ προστέθηκε εντυπωσιακός φωτισμός όπου συνδυαστικά με τις παρεμβάσεις που έγιναν τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του παρακείμενου Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου, είναι έτοιμος για να αποτελέσει ένα χώρο πολυδραστηριοτήτων με συνδυαστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Κατά την παρουσίαση του έργου, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά μίλησε για την προτεραιότητα που έχει βάλει ως προς την αναβάθμιση των χώρων πολιτισμού που διαχειρίζεται η επιχείρηση, έτσι ώστε να αποτελέσουν «πολιτιστικές νησίδες» για τους Αιγιαλείς αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής. Η κα Τσουκαλά δήλωσε πως ένα όνειρο ετών γίνεται πραγματικότητα με την απόδοση στους πολίτες ενός έργου που βρίσκεται σε μια τοποθεσία που ήταν υποβαθμισμένη για χρόνια και τώρα μπορεί να φιλοξενήσει ποικίλες δράσεις. Τέλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. που εργάστηκαν σκληρά για την ολοκλήρωση αυτού του έργου. Στην λιτή τελετή παρουσίασης παρευρέθηκε σύσσωμη η δημοτική αρχή του δήμου Αιγιαλείας, προεξάρχοντος του δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου o οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πραγματοποίηση του έργου.

Ο αναβαθμισμένος χώρος του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου ξεκινάει άμεσα τη λειτουργία του, αρχής γενομένης το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 με την έναρξη του φεστιβάλ Πριμαρόλια που πραγματοποιείται από την ΑΜΚΕ Πριμαρόλια σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αιγαλείας και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.