Νίκος Σπηλιόπουλος: “Στην πορεία προς το αύριο, δηλώνω παρών σε αυτόν τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις”

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Αχαΐας κ. Νίκος Σπηλιόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού γραφείου στο Αίγιο, το Σάββατο 13 Μαΐου, ανέφερε:

-“Έχω την τιμή να είμαι απόψε μαζί σας και με την ευκαιρία αυτή, νιώθω ότι είμαι σε μια μεγάλη παράταξη, που αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα.Μια παράταξη, που φέρνει τον αέρα της νίκης.Μια νίκη της ευημερίας, της προόδου, της δημιουργίας. Θέλουμε αυτή τη δύναμη των πολλών, να την κάνουμε  δύναμη για όλους.  Σε μας  ακουμπά τις προσδοκίες και τις ελπίδες του ο πολίτης, γιατί ξέρει ότι η παράταξή μας  θα ον δικαιώσει.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε όλοι πως φτάσαμε ως εδώ και τι πετύχαμε…και αυτό να γίνει οδηγός μας, πως μπορούμε να πορευτούμε στη συνέχεια.

Είμαι βέβαιος ότι την 21η Μαϊου  και η Αχαϊα ,θα στείλει  ένα ηχηρό μήνυμα ,ότι η Ελλάδα προχωράει μπροστά, με αποφασιστικότητα, με στόχο για  μια αυτοδύναμη κυβέρνηση.Μια κυβέρνηση με ορίζοντα ,που θα έχει την τόλμη να πάρει όλες τις αποφάσεις που απαιτούνται και να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.

Γιατί ξέρει ,ότι μια καθαρή και περήφανη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, είναι η μόνη προϋπόθεση για να συνεχιστεί η ανάπτυξη  της χώρας και η ευημερία των πολιτών.

Δεν μιλάμε για το παρελθόν.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ… ΧΩΡΙΣ  ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Για να συνεχίσουμε στο δρόμο της σιγουριάς, χωρίς να μπούμε σε περιπέτειες και πισωγυρίσματα.

Δεν θέλω σήμερα να μιλήσω για προβλήματα.Τα περισσότερα από αυτά άλλωστε ..έχουν δρομολογηθεί να επιλυθούν μέσα από το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα ..Θέλω να  σας μιλήσω για συναισθήματα.Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να είμαι παντού στην Αχαϊα. Και ξέρετε τι καταλαβαίνω ότι θέλει να νιώσει ο κόσμος; Ο κόσμος θέλει να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια, προκοπή, ευημερία. προοπτική ,αισιοδοξία.

Στην πορεία προς το αύριο, δηλώνω παρών σε αυτό τον  αγώνα.

Παρών με όλες μου τις δυνάμεις…

Ξέρω πολύ καλά που είμαι και αυτό με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο και αποφασισμένο.

Είμαστε μια ανάσα από μια μεγάλη νίκη.

Η σημερινή μέρα.. είναι μια μέρα γιορτής.Η πραγματική γιορτή θα είναι το βράδυ της 21ης Μαϊου.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ…

Για μια καλύτερη και ισχυρότερη  Αχαϊα

Για μια καλυτερη και ισχυροτερη   Ελλάδα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ”