Ξαναπαίζεται η θεατρική παράσταση «Ποιος σκότωσε τον William?»

Από τη θεατρική ομάδα Γυμνασίου – Λυκείου Αιγείρας

Ξεπέρασε τους 600 θεατές η θεατρική παράσταση «Ποιος σκότωσε τον William?» που παίχτηκε για πρώτη φορά στις 27 Ιουνίου 2019 και μάγεψε το κοινό, που ζητά και πάλι την επανάληψή της.

Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν ξανά το θεατρικό, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, στις 9 το βράδυ, στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και με επαγγελματισμό και  ψυχική δύναμη χάρηκαν και απόλαυσαν την παράσταση. Εξαιρετικοί ηθοποιοί, εξαιρετικά σκηνικά, εξαιρετικά κοστούμια! Τα μπράβο και το χειροκρότημα που εισέπραξαν τα παιδιά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Πριν από κάποια χρόνια δημιουργήθηκε η θεατρική ομάδα Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας με την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Ελένης Αποστολοπουλου , με πρωταγωνιστές φυσικά μαθητές του σχολείου και με την αμέριστη βοήθεια στη δημιουργία των σκηνικών από τον κ. Δημήτρη Χατζηπαυλή!!!

Οι θεατρικές παραστάσεις γνώρισαν μεγάλη επιτυχία κρατώντας τη συμμετοχή πριν από δυο χρόνια με το έργο «Οι ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον στο Φεστιβάλ Θεάτρου Πάτρας που διοργάνωσε η Δευτεροβάθμια εκπαίδευση νομού Αχαΐας, αλλά και τη χρονιά που μας πέρασε με το έργο «ΓΚΟΛΦΩ FOREVER» όπου την πρώτη παράσταση παρακολούθησαν πάνω από 500 θεατές ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν άλλες δύο με το συγκεκριμένο έργο!!!!