Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου: Προβολή της ταινίας “Digger

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων” και ώρα 21:30 θα προβληθεί η βραβευμένη ελληνική ταινία «Digger», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, παρουσία του σκηνοθέτη της, Τζώρτζη Γρηγοράκη.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Τζώρτζης Γρηγοράκης, καλεσμένος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου, θα βρίσκεται τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και ώρα 21.30, στην προβολή της ταινίας “Digger”, στο δημοτικό κινηματογράφο “Απόλλων” για να συζητήσει μετά το πέρας της προβολής με το κοινό για την ταινία και τον κινηματογράφο γενικότερα!

Το Digger είναι ένα σύγχρονο γουέστερν. Είναι η ιστορία του Νικήτα, που ζει αποτραβηγμένος στην κορυφή ενός ορεινού δάσους. Μια βιομηχανία επεκτείνεται επιθετικά διαταράσσοντας την άγρια φύση και απειλώντας τον πρωταγωνιστή μας. Η μεγαλύτερη απειλή όμως έρχεται με την ξαφνική άφιξη του γιου του, ο οποίος επιστρέφει για να διεκδικήσει το μερίδιο του κτήματος που κληρονόμησε μετά τον θάνατο της μητέρας του. Με φόντο μια κοινωνία σε ατμόσφαιρα εμφυλίου, οι δύο άνδρες συγκρούονται μετωπικά, με τη φύση ως τον μόνο παρατηρητή. Η ταινία έχει διακριθεί με 10 βραβεία ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ ήταν η επίσημη πρόταση της Ελλάδας στην 94η διοργάνωση των βραβείων OSCAR.

 

Ελλάδα, 2020

Σκηνοθεσία: Τζώρτζης Γρηγοράκης

Σενάριο: Τζώρτζης Γρηγοράκης (σε συνεργασία με Μαρία Βώττη, Βαγγέλη Μουρίκη)

Πρωταγωνιστούν: Βαγγέλης Μουρίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Σοφία Κόκκαλη, Θίο Αλεξάντερ, Θύτης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Βασίλης Μπισμπίκης

Διάρκεια: 101 λεπτά

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=7F5xtrs2kbY

 

Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν

Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 5 €

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/cinegio

 

Υγειονομικό πρωτόκολλο:

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν).  Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.