ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΚΗΣ: “H προστασία των πολιτών πρώτο μας μέλημα – Δεν θα εφησυχάσουμε ποτέ”!

Η αυξηµένη παραβατικότητα στην Αιγιάλεια σε συνδυασµό µε την οικονοµική κρίση, κρατάει σε εγρήγορση τα στελέχη της Ασφάλειας Αιγιάλειας, που έχουν θέσει ως στόχο την προστασία των πολιτών.

Η άφιξη του διοικητή Ασφάλειας Αιγιάλειας κ. Ιορδάνη Μαγειράκη και οι εξορµήσεις της οµάδας του σε ελέγχους και περιστατικά, καταγράφουν σηµαντική επιτυχία, µε το νεαρό διοικητή (35 ετών) να υπεραµύνεται του αστυνοµικού έργου που επιτελείται στην περιοχή. Ο κ. Μαγειράκης ανέλαβε καθήκοντα στη ∆ιοίκηση της Αιγιάλειας στις 27 Οκτωβρίου 2022 και µέσα σε λίγο διάστηµα τριών µηνών περίπου, έχει επιδείξει αξιόλογο έργο.

Μάλιστα οι τελευταίες συλλήψεις δραστών πριν λίγες ηµέρες, γνωστοί στην Αστυνοµία γενικότερα, πραγµατοποιήθηκαν από τους αστυνοµικούς της Ασφάλειας Αιγιαλείας, που αναµφισβήτητα δίνει µια πρωτόγνωρη µάχη κατά της εγκληµατικότητας, που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Ο “Τύπος της Αιγιάλειας” εποικοινώνησε µε τον ∆ιοικητή κ. Ιορδάνη Μαγειράκη, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις µας, και τον ευχαριστούµε γι’ αυτό, µιλώντας ξεκάθαρα για τους τρεις πυλώνες της Ασφάλειας Αιγιαλείας. Κύριος γνώµονας του κ. Μαγειράκη είναι “η εµπέδωση του αισθήµατος ασφάλειας, που  δεν αποτελεί απλά µία επαγγελµατική υποχρέωση, αλλά πρωτίστως ηθική” όπως αναφέρει. 

Μάλιστα όπως αναφέρει γνωστοποιεί και ΗΜΕΡΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ “ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”