Η ΠΑΕΚ στη Διεθνή Οικονομική Έκθεση του Μόσταρ

Στην Διεθνή δράση Δικτύωσης “Make noise event” και Β2Β συναντήσεων στην  Διεθνή Οικονομική Έκθεση του Μόσταρ, 3 ΜΑΙΟΥ 2023  «International Economy Fair Mostar  2023», συμμετέχει η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση δια του Επικεφαλής της και Ά Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαϊας Άρη Τηλιγάδη, στα πλαίσια του έργου Creative@Hubs.

Συμμετέχουν εκπρόσωποι, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας & της Περιφέρειας της Απουλίας, του Πρέσβη και Γενικού Γραμματέα για την στρατηγική Αδριατικής & Ιονίου, εκπροσώπων του Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής & Ιονίου,
των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Μάρκε & Αμπρούτσο (Ιταλία), του Μόσταρ (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Σπλίτ, Ντουμπρόβνικ & Ζάγκρεμπ (Κροατία), Μαυροβουνίου και Σλοβενίας, Αχαίας & Ζακύνθου και εκπροσώπων του Λαζαρέτι Hub και τού φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαράγεβου.

Παράλληλα διεξήχθη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φόρουμ των επιμελητηρίων Αδριατικής & Ιονίου, μεταξύ αυτών και του Επιμελητηρίου Αχαϊας, στις 4 Μαϊου 2023, στην έδρα του Οικονομικού Επιμελητηρίου του Μόσταρ με θέματα ημερήσιας διάταξης, ο στρατηγικός σχεδιασμός για τα Ευρωπαϊκά και Διακρατικά προγράμματα. Η ωρίμανση των νέων δράσεων & εταιρικών σχημάτων για το 2023. Η υλοποίηση, του συνεδρίου γυναικείας επιχειρηματικότητας και της Ολομέλειας τού Φορέα, στην Μπούντβα στο Μαυροβούνιο.