Εργατικό Κέντρο Αιγίου: Δύο μαγευτικές εκδηλώσεις σκόρπισαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους

Με κέφι χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου αποχαιρετά το 2022 με δυο μαγευτικές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα του Ε.Κ. Αιγίου.

Η δεύτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή παιδιών, που απασχολήθηκαν με την κατασκευή ημερολογίων, έκαναν face painting, μουσικοκινητικά παιχνίδια με Παιδαγωγό, γλυκές κατασκευές με την ομάδα της «COOKPAD» και έκλεισε με τον Άι Βασίλη να μοιράζει δώρα σε μικρούς και μεγάλους.

Για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων συνέβαλαν καθοριστικά και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό οι: Μαριάννα Κουτρουλή Παιδαγωγός, Ναυσικά Λιμναίου και Χαρά Γαλανοπούλου της ομάδας «COOKPAD» και η εθελόντρια Χρυσάνθη Βαρδάκη.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: «ΑΥΡΑ» 3Ε Αιγίου, Αρτοποιείο ΤΗΛΙΓΑΔΗΣ και Μαρινόπουλος Π. – Αντωνοπούλου Α, Ο.Ε.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο το 2023 και υπόσχεται ότι θα επανέλθει τη νέα χρονιά με περισσότερες εκδηλώσεις πολιτιστικού και όχι μόνο περιεχομένου.