Επίσκεψη Καλογερόπουλου στα υπό κατασκευή έργα στο Κολυμβητήριο Αιγίου

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Αιγίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. Αφορμή της επισκέψεως του ήταν η κατασκευή των νέων αποδυτηρίων που θα εξυπηρετούν όσους αθλούνται στο νέο γήπεδο ποδοσφαίρου που αποτελεί ένα ακόμη στολίδι για την περιοχή μας.

Τα νέα αποδυτήρια διαπιστώθηκε πως προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε και για τις κατασκευές που είναι άμεσα  σε εξέλιξη και αφορούν τις κερκίδες των γηπέδων,συνολικά, της αθλητικής εγκατάστασης καθώς και για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών μονάδων που θα παρέχουν φθηνότερη θέρμανση στις δυο πισίνες του κολυμβητηρίου.  

Κατά την επίσκεψη του ο δήμαρχος δήλωσε πως «πρόκειται για έναν πανέμορφο αθλητικό πολυχώρο με τεράστια δυναμική αφού οι πισίνες, το  γήπεδο ποδοσφαίρου και το γήπεδο τένις εξασφαλίζουν σε ομάδες και μεμονωμένους αθλούμενους ποιοτική άθληση, που όμοια της το Αίγιο δεν είχε δει ποτέ.Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα έργα που είναι έργα ουσίας και ουσιαστικές υποδομές για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας».

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας, κατά την επίσκεψη του, συνοδευόταν από τον κ. Παναγιώτη Ανδριόπουλο, Πρόεδρο του  ΝΠΔΔ και υπεύθυνο Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού & Κοινωνικής Προστασίας του  Δήμου Αιγιαλείας καθώς και την ανάδοχο – κατασκευάστρια του έργου των νέων αποδυτηρίων.