Εγκαινιάστηκε … “Η Γειτονιά των Κυριών”!

Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη το απόγευμα το μικρό πάρκο στα Ψηλαλώνια Αιγίου (έναντι Κλινικής Καλαμπόκα) που έλαβε το όνομα “Η Γειτονιά των Κυριών”!, μιας και βρίσκεται παραπλεύρως του ΚΑΠΗ Αιγίου και προσφέρεται για ώρες ξεγνοιασιάς, απόλαυσης και κουβεντούλας για τους ηλικιωμένους και φυσικά και για όλους τους συμπολίτες  κάθε ηλικίας.

Το συγκεκριμένο πάρκο εντάσσεται στη δημιουργία “πάρκων τσέπης” και καλλωπίστηκε µε όµορφα λουλούδια µε την φροντίδα του ∆ήµου και του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Πρασίνου Νίκου Καραΐσκου και κυριών του ΚΑΠΗ Αιγίου.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιδά, οι Στράτος Βαρδάκης, Τάκης Ανδριόπουλος, Μαρία Τσουκαλά, Διαμάντω Βασιλακοπούλου, Βασίλης Χριστόπουλος, Γιώργος Γκιώνης, Σωκράτης Μαυρίδης  κ.ά. και σχεδόν σύσσωμες οι κυρίες του ΚΑΠΗ Αιγίου.

Τόσο ο Δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος, όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καραΐσκος ανέφεραν, ότι όλο αυτό το διάστημα, πραγματοποιούνται έργα καλλωπισμού,  με στόχο να δημιουργηθούν ωραίες γωνιές στις γειτονιές της Αιγιάλειας. Αναφέρθηκαν και σ’ αυτούς που προκαλούν ζημιές, με την ευχή να σταματήσουν τους βανδαλισμούς στις όποιες προσπάθειες του δήμου. Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα, το μικρό πάρκο μπήκε στο στόχαστρο κάποιων, οι οποίοι  ξερίζωσαν όλα τα λουλούδια, με το τμήμα Πρασίνου να φυτεύει από την αρχή ξανά νέα άνθη. Η έλλειψη Παιδείας, λογικής και αισθητικής δεν έχει τέλος για κάποιους συµπολίτες µας, που έχει παρατηρηθεί πως όταν γίνεται κάτι όµορφο και καλαίσθητο, την επόµενη µέρα ή αν όχι την ίδια το καταστρέφουν.

Χρέος όλων μας να φροντίζουμε και να ενδιαφερόμαστε για τους χώρους που καθημερινά κινούμαστε και ζούμε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ