ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΣΚΟΣ: Μέσα στο Νοέμβριο θα δημοπρατηθεί το έργο για την αποκατάσταση βλαβών στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου

Γιώργος Μπέσκος (Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου): - " Είναι παράνοια να ανακοινώνεις κατάργηση δικαστικών σχηματισμών και να οδηγείς υποθέσεις ποινικές και αστικές στο Πρωτοδικείο Πατρών"

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει ο αγώνας του ∆ικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, αφού όπως  όλα δείχνουν δηµοπρατήθηκε στην εφηµερίδα της Κυβέρνησης η µελέτη, επίβλεψη και παραλαβή του έργου “Αποκατάσταση βλαβών και επισκευές στο ∆ικαστικό Μέγαρο Αιγίου” και αναµένεται να δηµοσιευθεί στην εφηµερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο Πρόεδρος του ∆ικηγορικού Συλλόγου Αιγίου κ. Γιώργος Μπέσκος είχε εντείνει τις πιέσεις του σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο δικαστικό κτίριο και σε δηλώσεις του   στον “Τ.”  τόνισε:

“Εδώ και 7 χρόνια γίνονται προσπάθειες για να επισκευαστεί µέρος του κτιρίου, το οποίο έχει σοβαρές ζηµιές. ΄Εχουν καταστραφεί οι ξύλινες επενδύσεις στα παράθυρα, δεν υπάρχει καλή µόνωση µε αποτέλεσµα το κτίριο όταν βρέχει να πληµµυρίζει και υπάρχει παρατεταµένη υγρασία η οποία δηµιουργεί καταστροφές. Τώρα εγκρίθηκε το κονδύλι των 300.000 Ευρώ από το ΤΑΧ∆ΙΚ (Ταµείο Χρηµατοδότησης ∆ικαστικών Κτιρίων) και αναµένουµε µέσα στο Νοέµβριο να δηµοπρατηθεί, ώστε εκπρόσωποι της εταιρείας “ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική” να καταφθάσουν και να µεριµνήσουν για να ξεκινήσουν άµεσα οι εργασίες”.

(Διαβάστε περισσότερα στον “ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” που κυκλοφορεί)