ΑΙΓΙΟ: Υψηλού επιπέδου διοργάνωση με έντονες στιγμές, το GNC 3x3Basketball Summer Tour στο παλιό λιμάνι

Αυλαία έπεσε για την ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση που φιλοξενήθηκε το τριήμερο 15-16 Ιουλίου  στην πόλη του Αιγίου και συγκεκριμένα για το GNC 3×3 Basketball Summer Tour.

Ο φάρος στο Παλιό Λιμάνι Αιγίου γέμισε νεανικές φωνές και για τρεις μέρες το μπάσκετ κέρδισε τις καρδιές των νέων της Αιγιάλειας, που γνώρισαν ένα διαφορετικό άθλημα έντασης και αθλητικής κουλτούρας.

Ο Δήμος Αιγιαλείας από την αρχή στάθηκε συμπαραστάτης της διοργάνωσης και όπως δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Αιγιαλείας  κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος «οφείλουμε να είμαστε κοντά στους νέους ιδιαίτερα σε μια δύσκολη και περίεργη εποχή. Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων αλλά και διέξοδος των νέων από τα προβλήματα της καθημερινότητας τους. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους. Στηρίξαμε και θα στηρίζουμε κάθε καινοτόμο πρόγραμμα, σε κάθε τομέα του Δήμου, δίνοντας την δυνατότητα στους συνδημότες μας να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Βγάζουμε την Αιγιάλεια από το τέλμα του παρελθόντος στοχεύοντας μόνο μπροστά.»

Το GNC 3X3 SUMMER TOUR, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ και με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία» του Δήμου Αιγιαλείας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας,  ήταν δωρεάν για τους συμμετέχοντες και έχει ως βασικό σκοπό  τη διάδοση του 3X3 BASKETBALL στη χώρα μας.