Φωτορεπορτάζ: Μαζί με τους πολίτες γιόρτασε τη νίκη του ο Δημήτρης Καλογερόπουλος

Την π. Κυριακή οι πολίτες του Δήμου Αιγιάλειας ανέδειξαν νέο Δήμαρχο το Δημήτρη Καλογερόπουλο. Από πολύ νωρίς το προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Χρήστου Γούτου ήταν ξεκάθαρο και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος πήρε 53,94% (12.951ψ.) έναντι 46,06% (11.059) ψ. του Χρήστου Γούτου.

Έξω από το εκλογικό κέντρο του  Δημήτρη Καλογερόπουλου μαζεύτηκαν εκατοντάδες συμπολίτες προκειμένου να συγχαρούν και να σφίξουν το χέρι στο νέο Δήμαρχο, ενώ παρόντα ήταν  τα μέλη του συνδυασμού του και οι συνεργάτες του, όπου δεν έκρυψαν τη χαρά τους.

Ο κ. Καλογερόπουλος συγκινημένος μεταξύ άλλων δήλωσε:

  • “Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλους όσους έβαλαν υποψηφιότητα και με τις άλλες παρατάξεις και να θυμίσω σε όλους τους συμπολίτες πως, ότι κι αν ψήφισαν, χωρίς διακρίσεις, είμαστε όλοι ΜΑΖΙ.

Όλη η Αιγιάλεια είναι μια γροθιά για να πάμε τον τόπο μπροστά. Εμείς, εσείς, οι παρατάξεις, όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτόν τον αγώνα, ο κάθε πολίτης αυτού του τόπου. Θα συνεργαστούμε με όλους. Δίνω το χέρι στον καθέναν από εσάς και σας διαβεβαιώ ότι η ελπίδα δεν θα διαψευθεί».

Ο “Τυπος της Αιγιάλειας” και το “aigialeia24.gr” ήταν εκεί και αποθανάτισαν στιγμιότυπα από τη μεγάλη νίκη του νέου Δημάρχου.

ΦΩΤΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ