Πλούσιες δράσεις του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Η 7η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η προσέλευση του κόσμου ήταν επαρκής και πλέον η τράπεζα αίματος του Κέντρου έχει πλέον ένα σεβαστό απόθεμα φιαλών οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά καιρούς για την κάλυψη των αναγκών των εκπαιδευομένων και των οικογενειών τους.

Όποιοι φίλοι δεν κατάφεραν να παραβρεθούν, μπορούν τις μέρες που λειτουργεί το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου να δώσουν εκεί και να δηλώσουν να χρεωθεί στην Τράπεζα Αίματος του Ε.Κ.Α.ΜΕ ή σε όποια άλλη Τράπεζα Αίματος επιθυμούν.

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, με αφορμή την Εθνική Ημέρα αφιερωμένη στα ΑμεΑ, οι εκπαιδευόμενοι διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια και γλυκίσματα έξω από το bazaar δημιουργιών τους στην Κλ. Οικονόμου. Επίσης μία ομάδα παιδιών επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου επέδωσε ψήφισμα με τις διεκδικήσεις τους. Έπειτα γευμάτισαν σε μία πολύ όμορφη ταβέρνα ενός φίλου του Κέντρου και διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι με την ψυχή τους.

Το Δ.Σ., οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και πιο συγκεκριμένα τη ιατρό κα. Μασούρα Παναγιώτα και τις υπεύθυνες νοσηλεύτριες κα. Καζάνη Μαρία και κα. Αποστολοπούλου Γεωργία για την τέλεια συνεργασία καθώς και όλον τον κόσμο που με χαμόγελο και αγάπη στήριξε τις δράσεις του Κέντρου για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ.