Ξεκινά τις προβολές η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με τις καθιερωμένες πλέον κινηματογραφικές προβολές της στο δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλων». Έχοντας καταρτίσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με βραβευμένες ταινίες από τον παγκόσμιο και εγχώριο κινηματογράφο, ξεκινάει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 21:30 με την ταινία «Ιστορίες για Αγρίους».

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία του Αργεντινού Νταμιάν Σιφρόν, «Ιστορίες για Αγρίους» που διεκδίκησε το Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, είναι μία συλλογή από έξι φαινομενικά ασύνδετες ιστορίες, οι οποίες όμως βρίσκουν κοινό παρονομαστή στο πώς η σημερινή πραγματικότητα, συχνά μας καλεί να απευθυνθούμε σε άγρια ένστικτα για να τα βγάλουμε πέρα, αποκαλύπτοντας συγχρόνως μία κοινωνία σε κρίση.

Οι «Ιστορίες για Αγρίους» μιλούν για αυτούς τους ανθρώπους που αποφασίζουν να ξεπεράσουν τα πολιτισμένα όρια συμπεριφοράς και να αφεθούν στην αδιαμφισβήτητη ευχαρίστηση της απώλειας ελέγχου. Οι χαρακτήρες της κάθε ιστορίας πλησιάζουν την τρέλα, πυροδοτούμενοι από συγκεκριμένες καταστάσεις, βρίσκουν ευχαρίστηση σε αυτό και φτάνουν σε μία παρανοϊκή μορφή κάθαρσης.

Σκηνοθεσία: Νταμιάν Σιφρόν

Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Νταρίν, Ρίκα Κορτέζε, Νταρίο Γκραντινέτι, Νάνσι Ντουπλά

Διάρκεια: 122 λεπτά

 

Προβολές κάθε Δευτέρα στις 21:30 στο δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλων»

Είσοδος για τα μέλη δωρεάν, εισιτήριο για μη μέλη 4€ και 3€ (μειωμένο)

Ετήσια εισφορά – εγγραφή 30€ και 20€ (μειωμένο), εγγραφές κάθε Δευτέρα από τις 21:00 στον κινηματογράφο «Απόλλων».

Πρόγραμμα προβολών 2018-2019: https://cinegio.gr/programma-provolwn/