Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος παρούσα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2018, που πραγματοποιείται στο Λονδίνο από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου, συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με δικό της περίπτερο που θα φιλοξενηθεί σε χώρο του ΕΟΤ.

Την ΠΔΕ θα εκπροσωπήσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας και η Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Αχαΐας Αδαμαντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου.

«Η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σε τουριστικές εκθέσεις διεθνούς εμβέλειας ενισχύει την παρουσία της στο χώρο του τουρισμού και στις εξελίξεις που εμφανίζονται στον κλάδο. Στόχος μας είναι η ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας στο εξωτερικό και η προώθηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της», δήλωσε ο κ. Καρπέτας.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ θα φιλοξενηθούν ιδιωτικές εταιρείες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ενώ θα εκπροσωπηθεί και ο Δήμος Καλαβρύτων.

Το World Travel Market London αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκθέσεις στο χώρο του τουρισμού παγκοσμίως. Υποδέχεται πλήθος επισκεπτών, με τον αριθμό τους να ξεπερνά τους 100.000 το 2017. Την περασμένη χρονιά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 50.000 συναντήσεις με διεθνείς επαγγελματίες στη διάρκεια της έκθεσης, με τα συμβόλαια στο χώρο του τουρισμού να ανέρχονται στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ.

  • Στιγμιότυπο από τη συμμετοχή της ΠΔΕ στην Έκθεση Τουρισμού 2017