Συντήρηση και αποκατάσταση γηπέδων Αιγιάλειας

Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αιγιαλείας για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξε με την ανάθεση της συντήρησης και αποκατάστασης των ποδοσφαιρικών γηπέδων του Δήμου Αιγιαλείας.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς του επιστημονικού και εργατικού δυναμικού της εταιρείας μας είναι πλέον ορατά σε όλους.

Από την πλευρά μας, αισθανόμαστε ικανοποίηση για τα ιδιαίτερα ευμενή σχόλια που μας εξέφρασαν οι συμπολίτες μας,  για το ποδοσφαιρικό γήπεδο των Καμαρών που σήμερα παραδώσαμε με νέο χλοοτάπητα.

Ένα γήπεδο με φυσικό γρασίδι αποτελεί μια από τις πιο δύσκολες καλλιέργειες. Αν και η συντήρηση ενός χλοοτάπητα γηπέδου φαινομενικά θεωρείται κάτι «απλό», εντούτοις είναι μια εξαιρετικά δύσκολη δουλειά, που για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα προϋποθέτει επιστημονική κατάρτιση, τεχνολογικά αναπτυγμένο εξοπλισμό, ικανούς και εκπαιδευμένους στο αντικείμενο εργαζομένους και ιδιαίτερα αυστηρό και προσεγμένο προγραμματισμό.

Συγκεκριμένα, ο κύριος λόγος που δυσκολεύει πάρα πολύ τη συντήρηση ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου είναι το αυστηρό πρόγραμμα που είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί μια ομάδα. Αναγκαστικά το ίδιο επίπονο πρόγραμμα πρέπει να ακολουθεί και το γήπεδο, θέτοντας έτσι σωρεία περιοριστικών παραγόντων στη διεξαγωγή των απαραιτήτων εργασιών συντήρησης.

Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών θα συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της με συνέπεια και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού προς όφελος των συνδημοτών μας.