«Φιλική» εντός έδρας νίκη 2-0 τη Θύελλα Αιγίου

Με ένα ακόμα φιλικό τεστ συνέχισε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας της η ομάδα μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που έχει οριστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, υποδέχτηκε στο δημοτικό στάδιο τη Θύελλα Αιγίου (αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία τής ΕΠΣ Αχαΐας) την οποία κέρδισε με 2-0, με τον προπονητή Χρήστο Παρασκευόπουλο να χρησιμοποιεί 21 συνολικά ποδοσφαιριστές (μεταξύ αυτών και δύο υπό δοκιμή), βγάζοντας πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Παράλληλα, ο τεχνικός του ΠΓΣ θεωρείται σίγουρο πως είδε και αρκετές αδυναμίες, τις οποίες, μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία, θα προσπαθήσει να διορθώσει, έτσι ώστε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του 6ουομίλου της Γ΄ Εθνικής να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη από κάθε πλευρά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Καλούδης, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 28΄ και στο 59΄ με τον ίδιο τρόπο (σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής), εκμεταλλευόμενος τις από δεξιά πάσες των Γραμματίκα και Σκούτα αντίστοιχα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ:Ντούνης, Δοξάκης, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Μέρο, Τζανουλίνος, Λούγκος, Μάζης, Οικονόμου, Καλόφωνος, Καλούδης
(Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Σπυρόπουλος, Ρόρος, Δημητρέλης, Παπασπηλιόπουλος, Κουτρόπουλος, Τσούρης, Σκούτας, Μπακατσέλος)