ΕΚΑΜΕ: Ευχαριστίες για τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου και πρόσκληση σε αγιασμό

Για 13η συνεχόμενη χρονιά οι εκπαιδευόμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ/ΑμεΑ Αιγίου επέστρεψαν από το πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018. Απόλαυσαν λίγες μέρες αυτοεξυπηρέτησης και πλούσιες σε δραστηριότητες κοντά στη θάλασσα στο Μιχαλακοπούλειο Κληροδότημα του Δήμου Αιγιαλείας στην Πούντα Διακοπτού.

Για ακόμα μια χρονιά αρχικά το Δ.Σ., οι εκπαιδευόμενοι, οι γονείς τους και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κέντρου εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στο Δήμο Αιγιαλείας για την παραχώρηση του Κληροδοτήματος, την Coca Cola 3E για την προσφορά σε νερά και χυμούς.

Στους επιχειρηματίες εστιατορίων και ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης οι οποίοι συνεργάστηκαν με το Ε.Κ.Α.ΜΕ. προκειμένου να καλύψουν αφιλοκερδώς το μεσημεριανό και βραδινό γεύμα των συμμετεχόντων και είναι οι ακόλουθοι: «Ορέστης» του Γεωργίου Τυράννη, «Μαϊστρέλι» των Θανάση Γκόφα και Παναγιώτη Παναγόπουλου, φούρνος της Αλεξίας Ντούρου, «Μελτέμι» του Δημήτρη και της Έφης Αποστολοπούλου, «Maritimo» του Χρήστου Χριστόπουλου, «Ανεμόεσσα» του Νίκου Σταμόπουλου, «Περιγιάλι» του Χρήστου Σκούτα, «Αλάτι-Πιπέρι» του Παναγιώτη Ανδριόπουλου, «ΑΝΕΜΟΝΙ» του Γιώργου Κατσιμπίρη, «Έσπερος» των Αφων Κυριακόπουλοι, «CIAO» του Άγγελου Παπανικολάου, «Μιχάλης» του Δημήτρη Φαφούτη, «Παλαιά Αγορά» της Ελένης Τσαγρή, «IQ» της Δέσποινας Τσαχρίδου, «Δερβενάκι» του Χρήστου Παλαιολογόπουλου, «Πικάντικο» των Αφων Θεοφανόπουλοι, «Συμπόσιο» του Γιάννη Ζωγράφου και το «Κοχύλι» του Ανδρέα Χατζή.

Ομοίως ευχαριστούν θερμά το Συνεργείο καθαρισμού της κας. Γεωργίας Κιζήλου για την αφιλοκερδή καθαριότητα του χώρου, το μανάβικο της οικογένειας Μουτζουρούλια για τα φρούτα και λαχανικά που πρόσφερε αφιλοκερδώς, τον κο. Αντώνη Βλάχο ομοίως για τα λαχανικά που προσέφερε αφιλοκερδώς, τον εθελοντή και φίλο του Κέντρου Παναγιώτη Ρογκάλα για την αφιλοκερδή προσφορά του σε κρασί, την φίλη και ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Dance Academy Νατάσσα Καραγεώργου η οποία μαζί με άλλους χορευτές της χόρεψε και διασκέδασε τους εκπαιδευόμενους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον φίλο κομμωτή Ανδρέα Αυγέρη ο οποίος επιμελήθηκε αφιλοκερδώς τα μαλλιά όλων των εκπαιδευομένων που συμμετείχαν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα δίνοντάς τους χαρά και ανανέωση και τέλος την κα. Ελένη Μητροπούλου για το χειροποίητο και πεντανόστιμο γλυκό που πρόσφερε.

Ύστερα από τη χαλάρωση της καλοκαιρινής περιόδου επιστρέφουμε δυναμικά στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με τον καθιερωμένο μας Αγιασμό.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σας προσκαλούμε όλους, συγγενείς, φίλους, εθελοντές, δωρητές αλλά και ανθρώπους που ακόμα δεν μας γνωρίζετε αλλά θα θέλατε να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις μας αλλά και τον τρόπο λειτουργίας μας στον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς μας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:30πμ στο χώρο του Κέντρου μας (Τέρμα Μητροπόλεως). Με τη δύναμη που θα μας δώσει η παρουσία σας θα καταφέρουμε να θέσουμε νέους στόχους και με οδηγό πάντα την ποιότητα ζωής των παιδιών μας να τους υλοποιήσουμε.

Σας περιμένουμε.