Αλέκα Τηλιγάδη: «Το καλοκαίρι η Σχολική Επιτροπή προέβη σε σημαντικά και αναγκαία έργα στις σχολικές μονάδες»

Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θµιας Εκπαίδευσης κ. Αλέκα Τηλιγάδη μιλώντας στον “ΤΥΠΟ της Αιγιάλειας” σχετικά µε τις παρεµβάσεις σε Γυµνάσια και Λύκεια  της Αιγιάλειας ανέφερε στον «Τ.»: 

– «Στη διάρκεια των θερινών διακοπών η Σχολική Επιτροπή προέβη ανταποκρινόµενη στα αιτήµατα των διευθυντών στην πραγµατοποίηση πολύ σηµαντικών έργων, αναγκαίων για την άρτια λειτουργία των σχολικών µονάδων της αρµοδιότητάς της.

• Στεγανοποίηση  της  ταράτσας  στο Ε.Κ Αιγίου συνολικού εµβαδού 1580m2

• Πλήρης ανακατασκευή των τουαλετών των καθηγητών στο 1ο Γυµνάσιο Αιγίου

• Επισκευή της στέγης  του χώρου που στεγάζεται το καλοριφέρ στο Γυµνάσιο Ακράτας

• Βάψιµο των αιθουσών διδασκαλίας και λοιπών χώρων στο Λύκειο Ακράτας

• Αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισµού για το 4ο Γυµνάσιο Αιγίου  και  άλλες  παρεµβάσεις  µικρής  έκτασης Σε άριστη  συνεργασία µε την  Τεχνική  Υπηρεσία, την οποία θερµά ευχαριστώ, πραγµατοποιήθηκαν πολλαπλές και ποικίλες παρεµβάσεις, όπως αλλαγή των εξωτερικών κουφωµάτων σε χώρους του Γυµνασίου και Λυκείου Καµαρών, βαφή αιθουσών στο Λύκειο Ακράτας, ανακαίνιση των τουαλετών των µαθητών του 1ου Γυµνασίου Αιγίου .

Με αφορµή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Σχολική Επιτροπή εύχεται σε όλους όσοι εµπλέκονται µε τη διαδικασία της µάθησης µια εποικοδοµητική χρονιά γεµάτη, υγεία και προκοπή».