Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ναυτοπροσκοπική χρονιά 2017-2018, για τα μέλη του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αιγίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ναυτοπροσκοπική χρονιά 2017-2018, για τα μέλη του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αιγίου, που φέτος εορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυση τους. Δραστηριότητες με το στοιχείο της ομαδικής ζωής να κυριαρχεί παντού και με νέες γνώσεις μέσα από το παιχνίδι και την δημιουργικότητα, στην Εστία μας, στις πλατείες της Πόλης μας, στην Παραλία της Αλυκής, σε συνεργασία με Συλλόγους της περιοχής μας και στη Ναυτοπροσκοπική βάση στο Ρίο.
Το επιστέγασμα των δραστηριοτήτων όλης της χρονιάς, πραγματοποιήθηκε με τις πολυήμερες θερινές δράσεις, στο φιλόξενο Μιχαλακοπούλειο Κληροδότημα στην Πούντα Διακοφτού, με διαμονή στις σκηνές και με ξύλινες κατασκευές ανέσεων και διακόσμησης των ενωμοτιών των μικρών Λυκοπούλων και Ναυτοπροσκόπων μας δίπλα στην θάλασσα.
Οι ενήλικες εθελοντές, Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Καλαντζόπουλος Κωνσταντίνος, Σπηλιωτοπούλου Φαίη και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Παναγοπούλου Ντία, ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Αιγιαλείας για την παραχώρηση του κληροδοτήματος και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης κ. Παναγιώτη Μαρινόπουλο και την υπάλληλο του Γραφείου του, για την συνεργασία και βοήθεια στην διεξαγωγή των θερινών δραστηριοτήτων μας. Επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς των δράσεων μας, στο Αρτοποιείο Τηλιγάδης, κ. Τηλιγάδη Γεώργιο, κα. Σταθακοπούλου (Τηλιγάδη) Αναστασία, στα Αχαϊκά Πλαστικά κ. Θανασούλια Σωτήριο, στα Οπτικά κα. Αλεξοπούλου Αργυρή και σε όλα τα ΜΜΕ που φιλοξενούν τις δράσεις μας.
Ανάπαυλα τον μήνα Αύγουστο με δημιουργική απασχόληση και ξανά μαζί τον Σεπτέμβριο με το νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και τους εορτασμούς των 100 χρόνων ίδρυσης των Ναυτοπροσκόπων στο Αίγιο το 1918.

Ο Αρχηγός Συστήματος                                  Η Πρόεδρος της Ε.Κ.Σ.
Γεωργακόπουλος Παναγιώτης                               Παναγοπούλου Ντία