Με επιτυχία το 4ο Καλοκαιρινό Κύπελλο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

Την Κυριακή 29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Αιγιάλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στην Κουνινά Αιγίου, το 4ο Καλοκαιρινό Κύπελλο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».

Πάνω από 50 αθλητές και αθλήτριες από διάφορους συλλόγους από όλη την Ελλάδα, έδωσαν το παρών από νωρίς το πρωί, όπου μετά τις εγγραφές στη γραμματεία του αγώνα, τοποθετήθηκαν σε ομάδες και ξεκίνησαν να αγωνίζονται.

Ο αγώνας περιελάβανε τέσσερα στάδια με αρκετές προκλήσεις για τους σκοπευτές. Στάδια με πολύ ενδιαφέρον, αφού είχαν αρκετούς τρόπους εκτέλεσης, που συναντούν σε αγώνες μεγαλύτερου επιπέδου.

Ο αγώνας παρά τις πολλές συμμετοχές κύλισε ομαλά και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής με τις απονομές στους νικητές.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Σταυρίδης ευχαρίστησε τους σκοπευτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου καθώς και τη διοίκηση πεδίου για την άψογη συνεργασία τους.

Συμμετείχαν στο αγώνα «θεσμό» πλέων, εκτός του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ», αθλητές από συλλόγους της Πάτρας (ΣΑΣΠ και ΕΣΑΚ) Κορίνθου (ΣΟΣΙΚΥΩΝ), Ιωαννίνων (BUDO), Αθήνας (ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΑΣΟΝΙ και ΟΡΦΕΑΣ), Πειραιά (ΑΟΡ).

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή μας, αφού κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδας επισκέπτονται την Αιγιάλεια για τον αγώνα του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ».Δείχνουν έμπρακτά την εκτίμησή τους προς τον σύλλογο, για τον ποιοτικό αγώνα, που κάθε χρόνο διοργανώνει.

Μετά τον αγώνα, παρέα 30 και πλέον σκοπευτών μέσα σε ζεστό κλίμα, συνέφαγε στο καφενείο του χωριού στην Κουνινά, του Δημήτρη και της Μάχης Κατσιδήμα («Κάβουρα»), όπου οι ιδιοκτήτες τους περιποιήθηκαν δεόντως, ενώ άλλοι σκοπευτές προτίμησαν τις παραλίες της Αιγιάλειας για μια δροσερή βουτιά.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν ανά κατηγορία είναι οι εξής:

PRODUCTION
Καραχάλιος Παναγιώτης (ΣΟΣΙΚΥΩΝ)
Γκογκάκης Αθανάσιος (ΣΟΣΙΚΥΩΝ)
Τσιαμαντάς Στέφανος (ΕΣΑΚ)

STANDARD
Τσιρογιάννης Βασίλης (ΑΟΡ)
Κανδύλης, Δημήτριος (BUDO)
Καράμπελας Παναγιώτης (ΑΟΡ)

STANDARD Senior
Μούρτζης Ζήσιμος (ΕΣΑΚ)
Γιαννακόπουλος, Γεώργιος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
Μάρκου Ανδρέας (ΕΣΑΚ)

STANDARD Ladies
Φράγκου Μαρία (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
Νικολακοπούλου Ελένη – Μαρία (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
Στιβαχτοπούλου Ευφροσύνη (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

STANDARD Junior
Σταυρίδης Κων/νος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
Σταυρίδης Δαμιανός (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

CLASSIC

Σταυρίδης, Σταύρος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
Φωτόπουλος, Νικόλαος (ΕΣΑΚ)
Καθάρειος Χρήστος (ΣΟΣΙΚΥΩΝ)

Στις κατηγορίες REVOLVER και OPEN έπαιξαν μόνο από  ένας αθλητής και δεν συμπληρώθηκαν για να βραβευθούν. Όμως στον νεαρό Σκιαδαρέση Νικόλαο του συλλόγου ΣΚΟΠΟΣ απονεμήθηκε ένα μετάλλιο τιμητικά, από τον συναθλητή και συνομήλικό του στην κατηγορία STAMDARD Σταυρίδη Δαμιανό.